Камалія показалась у національному пакистанському вбранні: в такій сукні й весілля можна відгуляти (ФОТО)

Відома українська співачка вкотре зачарувала своїх шанувальників вишуканим образом. Знаменитість показалась у національному вбранні, яке носять у країні її колишнього чоловіка Мохаммада Захура

Камалія Захур, відома українська співачка, нині активно будує кар’єру та продовжує виступати з концертами по всьому світу. Знаменитість довгий час перебувала у шлюбі з коханим чоловіком, пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром. Співачка полюбила культуру свого обранця, а ексчоловік зірки, своєю чергою, близько познайомився з культурою України.

Останнім часом Камалія часто буває за кордоном. Однією з країн, в яку артистка час від часу навідується, є Пакистан. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість нещодавно опублікувала відео, на якому позує у вишуканій національній сукні. Камалія поцікавилась у своїх фанатів, чи хотіли б вони приміряти таку красу.

Камалія у мережі зачарувала своїх фанатів і показалась у національному пакистанському вбранні
Камалія у мережі зачарувала своїх фанатів і показалась у національному пакистанському вбранні

Відома українська співачка показалась у пакистанському традиційному вбранні темного кольору. Камалія повідомила в описі до нової публікації, що цей образ для неї створила талановита дизайнерка з Пакистану. Крім того, розповіла знаменитість, у цій країні такий наряд має назву “пішваз” – це сукня нареченої.

Артистка розповіла, що у листопаді в Лондоні відбудеться модний показ пакистанської дизайнерки Шазія Кияні, на якому вона пройдеться подіумом у національному наряді.

Камалія показала, як виглядає у вишуканому національному вбранні, яке носять у Пакистані
Камалія показала, як виглядає у вишуканому національному вбранні, яке носять у Пакистані

Нагадаємо, що артистка довгий час перебувала в шлюбі з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром, який і познайомив зірку з культурою своєї країни. Втім, нещодавно зіркова пара повідомила про своє розлучення. Раніше ми вже писали, що відомо про загадкову історію стосунків Камалії та Мохаммада Захура.

Схожі статті

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.