22-річна донька Брежнєвої змінила імідж і тепер стала ще більше схожою на маму: цікаві маніпуляції з волоссям

У відомої української співачки Віри Брежнєвої є дві доньки від різних шлюбів. Старша донька знаменитості нещодавно показала фотографії з оновленою зачіскою

Відома українська співачка Віра Брежнєва виховує двох доньок. Старша дитина знаменитості Соня Кіперман цього року відзначила 22-річчя. Нині дівчина живе за кордоном, у США. Соня не полюбляє сміливих експериментів із зовнішністю, втім нещодавно таки вирішила змінити імідж. Раніше дівчина носила біляве волосся середньої довжини, а тепер вирішила його дещо вкоротити.

Шанувальники завжди помічали особливу схожість Соні Кіперман із її зірковою мамою. Дівчина з самого малку зростала копією Віри Брежнєвої, а тепер, коли донька артистки вже доросла, її легко можна сплутати з самою співачкою.

Так донька відомої співачки Віри Брежнєвої Соня Кіперман виглядала раніше
Так донька відомої співачки Віри Брежнєвої Соня Кіперман виглядала раніше

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Соня Кіперман опублікувала свіжі фотографії, на яких позувала у стильному чорному бікіні, яке ідеально підкреслило її стрункий стан. Схоже, за кордоном дівчина вирішила виділити трішки часу, аби відпочити від навчання у США. На нових кадрах Соня Кіперман позує з короткою зачіскою. Колір волосся дівчина не змінювала, втім довжину вкоротила – тепер у неї каре.

Крім того, слід зазначити, що на свіжих фотографіях чудово видно, що за останній час Кіперман схудла, а її фігура стала більш підтягнутою. Схоже, донька Віри Брежнєвої активно займається спортом і правильно харчується, адже навіть шкіра дівчини буквально сяяла здоров’ям.

Донька відомої української співачки Віри Брежнєвої зачарувала фанатів новими фотографіями
Донька відомої української співачки Віри Брежнєвої зачарувала фанатів новими фотографіями
Донька Брежнєвої Соня Кіперман показала чарівні фото у стильному чорному бікіні
Донька Брежнєвої Соня Кіперман показала чарівні фото у стильному чорному бікіні

Нагадаємо, що відома артистка Віра Брежнєва народила свою старшу доньку 2001 року. Батьком Соні Кіперман Віталій Войченко раніше займався бізнесом, а пізніше вирішив спробувати себе у політиці та місцевому самоврядуванні.

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.