Тіна Кароль вперше за довгий час показала сина Веніаміна від Огіра: відпочили разом на природі (ФОТО)

Українська співачка Тіна Кароль провела День матері разом зі своїм сином у Великій Британії. Артистка вперше за довгий час показала, як подорослішав Веніамін.

Тіна Кароль стала мамою у 2008 році. Тоді вона вийшла заміж за свого продюсера Євгена Огіра і вже через декілька місяців у них народився первісток, якого назвали Веніаміном. Нажаль, сімейне щастя не було довгим. У 2013 році Євген Огір помер від онкологічної хвороби. Тобі маленькому Вєні було всього 5 років, а Тіна залишилась матір’ю-одиначкою.

Тина Кароль с мужем Евгением Огиром и сыном Веней
Тіна Кароль з чоловіком та сином: архівне фото

Співачка зізнається, що намагається виховувати сина так, як того хотів його батько. Рішення віддати сина в школу за кордон було саме Євгена. Тіні було важко відпускати свого 7-річного сина в лондонську школу-інтернат. Та вона наважилась на цей крок, адже так хотів його батько.

Веніамін Огір з першого класу навчається у престижній лондонській школі. Живе хлопець в українській сім’ї за обміном, де йому прищеплюють любов до Батьківщини та живуть по українським традиціям.

Зараз Вєні 14 років. Він дуже добре навчається, займається музикою і бойовим гопаком. Зі своєю мамою хлопець бачиться не дуже часто, але всі канікули та свята він проводить разом з нею.

Напередодні Тіна Кароль поїхала у Велику Британію для участі у музичному конкурсі “Євробачення”. Звісно, після завершення конкурсу співачка виділила декілька днів, аби провести час з сином.

14 травня, на День матері, співачка була в компанії свого сина і поділилася кадрами з сімейного відпочинку зі своїми прихильниками в Інстаграм.

Тіна Кароль вперше за довгий час показала сина Веніаміна від Огіра
Тіна Кароль вперше за довгий час показала сина Веніаміна від Огіра

На знімках 14-річний Веніамін зробив селфі разом із зрковою мамою, а на фото здалеку видно, яким дорослим він вже став. Юнак вже на голову вищий за маму. Зростом, тілобудовою та й рисами обличчя Веніамін пішов у свого батька Євгена Огіра.

Тіна Кароль вперше за довгий час показала сина Веніаміна від Огіра
Тіна Кароль вперше за довгий час показала сина Веніаміна від Огіра

Варто відзначити, що Тіна Кароль запевняє, що її син після навчання за кордоном повернеться в Україну, де буде застосовувати свої знання на благо Батьківщини. Чи дійсно так буде, наразі невідомо, та зараз Вєня краще знає англійську мову, а українською говорить з акцентом. Це і не дивно, адже з 7 років хлопчик знаходиться в англомовному середовищі.

Схожі статті

З кістлявої риби свекруха робить котлети без кісточок і без рибного запаху: всі секрети приготування смакоти

Смачні рибні котлети можна готувати не лише з дорогого філе, а й з маленької та кістлявої річкової риби. Для цього потрібно знати кілька кулінарних секретів.

Українсько-американська красуня: як виглядає єдина дружина Андрія Шевченка, яка раніше була топ-моделлю

В цьому році відомий український футболіст Андрій Шевченко буде святкувати 20-ту річницю подружнього життя. Як виглядає і чим займається дружина спортсмена – далі у матеріалі.

Спробувала його в ресторані і він підкорив моє серце: салат простий, але дуже смачний. Став ходовим у нас

Цей салат з пекінською капустою до банального простий і зрозумілий. Та поєднання продуктів у ньому настільки вдале, що страва виходить нереально смачною.