Вагітна Кацуріна показала Дантесу величезний живіт і зробила зізнання: “Вагітність – це важка робота”

Даша Кацуріна, яка зустрічається з колишнім чоловіком Наді Дорофєєвої, співаком Володимиром Дантесом, показала величезний вагітний живіт та розповіла як почувається.

Даша Кацуріна розпочала стосунки з Володимиром Дантесом, коли переживала болісне розлучення зі своїм чоловіком Михайлом Кацуріним. Як виявилось, ресторатор закрутив роман з Надею Дорофєєвою і для їх пар це стало повною несподіванкою, адже вони були вчотирьох близькими друзями, а в шлюбі у Даші і Міші народилось двоє дітей.

Дантес дуже підтримав подругу, допомагав їй з малюками і в результаті вийшло так, що вони закохались. В Мережі багато користувачів жартували на їх рахунок з приводу обміну партнерами, але це не заважає новоствореним парам ділитись романтичними фото і новинами.

Надя Дорофєєва і Вова Дантес розлучились майже в один час з Кацуріними
Вагітна Кацуріна показала Дантесу величезний живіт і зробила зізнання

На цей раз в своєму Інстаграм-блозі Даша Кацуріна до Дня матері показала фото з величезним вагітним животом, а потім з дітьми і поділилась власним сприйняттям материнства:

Вагітність – це важка робота, грудне вигодовування теж, але я ніколи не шкодую

, – написала кохана Дантеса.

Вагітна Кацуріна показала Дантесу величезний живіт і зробила зізнання
Вагітна Кацуріна показала Дантесу величезний живіт і зробила зізнання

На першому фото з животиком Даша ймовірно вагітна сином Іваном, молодшим спадкоємцем від екс-чоловіка Михайла Кацуріна. Також у них є старша дочка Олександра.

Дантес, не зважаючи на те, що раніше заявляв, що він чайлдфрі, у стосунках з Дашею любить проводити час з дітьми і натякає, що готовий до ще однієї дитини. У шлюбі з Дорофєєвою співак не став батьком і не збирався, однак нова обраниця змінила його погляд на це.

Вагітна Кацуріна показала Дантесу величезний живіт і зробила зізнання

Нагадаємо, про своє розлучення Дантес і Дорофєєва оголосили після початку повномасштабного вторгнення. Слідом за ними це зробили Кацуріни. Поповзли чутки, що це неспроста і це дійсно виявилось пов’язано одне з одним. Першими про свій роман заявили Надя і Міша, а через декілька місяців стало відомо, що Вова і Даша також разом.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.