Українсько-французькі красуні: Лідія Таран показала свою маму і доньку від Андрія Доманського в серці Парижа

Відома українська телеведуча Лідія Таран показала сімейну поїздку з мамою і дочкою в Париж. Журналістка з 2022 року живе у Франції через війну в Україні.

Лідія Таран після 24 лютого 2022 року прийняла рішення їхати з України, щоб попри все уберегти свою доньку Василину. Телеведуча стала матір’ю в стосунках з Андрієм Доманським, який так і не покликав її заміж після появи дитини, а потім пішов від них і завів іншу сім’ю.

Для порятунку Лідія обрала Францію, в якій до того багато разів бувала і знає французьку мову. Журналістка продовжує працювати в ТСН, але не в студії, а кореспондентом, також вона стала студенткою навчального закладу у Франції. Її 15-річна дочка Василина вчиться у школі.

Лідія Таран після переїзду зробила нову стрижку і почала життя заново
 Лідія Таран показала свою маму і доньку від Андрія Доманського в серці Парижа

На сторінці свого Інстаграм-блогу в День матері Лідія Таран поділилася фото з рідними людьми. Світлини були зроблені в Парижі з мамою Марією Гаврилівною і донькою.

Моя мама, я мама і доця. Так, вона була в Парижі (2 фото-майже як Емілі там), але на біса їй той Париж, якщо на дачі оооотакий бузок. Немає людини, яка настільки чітко знає, що їй приносить щастя в житті. Тільки малі діти, ну і моя мама. Вчитись і вчитись

, – написала телеведуча.

Про Марію Гаврилівну Лідія розповідала, що вона вміє працювати на друкарській машинці, обожнює працювати на городі, має активну громадянську позицію і в дев’яностих їй пропонували поміняти косу на машину. В коментарях фанати бажають мамі Таранї міцного здоров’я ще на багато років, а їй – якнайшвидшого повернення в Україну.

Журналістка розповідала, що не планує назавжди залишатись у Франції. Вона мріє про повернення додому, однак не хоче ризикувати і чекає перемоги. Літом 2022 року зірка ледь не піддалась вмовлянням і була готова повернутись в Київ, однак поруч з її будинком влучила ракета. Для Лідії Таран це стало сигналом, що треба забути про свій егоїзм і зробити все можливе, щоб вони з донькою знаходились в безпеці.

Схожі статті

Якщо у вас є компот і манка, приготуйте цей смачнющий десерт за копійки: без духовки, желатину і вершків

Спробувавши цей десерт, ніхто не повірить, що він приготовлений всього з двох інгредієнтів і коштує буквально копійки. Фруктовий мус виходить дуже ніжним, має кремову структуру і приємний смак.

Що стало з “Мальвіною” Тетяною Проценко, в яку були закохані майже всі радянські хлопці: як склалася її доля

Як склалась доля актриси Тетяни Проценко після виходу фільму "Пригоди Буратіно", де вона зіграла роль "дівчинки з блакитним волоссям" - читайте нижче.

Готувати простіше простого, а як же смачно виходить: млинцевий торт із вишнями. Моя бюджетна імпровізація

Смачний і красивий десерт не обов'язково повинен вимагати багато продуктів і часу. Сьогодні ми підготували рецепт торта з млинців із вишнями, який готується просто, але сподобається вам одразу ж.