Хоч зараз в Голлівуд: наречена Мурата Налчаджиоглу показала своїх дочку і маму з модною стрижкою боб-каре

Екс-чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вже давно будує стосунки з іншою обраницею, яка показала його майбутню тещу та падчерку в День матері.

Мурат Налчаджиоглу в 2019 році став вільним від шлюбу з Ані Лорак. Співачка стала ініціатором розлучення після того, як чоловік їй зрадив. За роки спільного життя у них народилась дочка Софія, яка живе з матір’ю після розлучення.

Відомо, що Лорак з 2014 року і до сьогодні живе та працює в росії, не зважаючи на ситуацію в Україні, а її колишній чоловік в цей час активно допомагає українським захисникам, хоча його батьківщина – Туреччина. Позицію екс-дружини, яка знову закрутила роман з іноземцем і вчить його російській мові, він не коментує.

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу показав, як допомагає ЗСУ
Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу допомагає ЗСУ

Чоловіку після розлучення пощастило зустріти жінку, яка поділяє його погляди. В 2021 році Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію руки та серця молодій коханій Лілії Реус, яка на той момент працювала майстром макіяжу в Києві і виховувала сама доньку від іншого чоловіка.

Турецький бізнесмен після початку повномасштабного вторгнення забрав Лілію з падчеркою в Туреччину і провів з ними декілька місяців там, але вже зараз вони в Україні не зважаючи ні на що. Прихильники відмічають, що Мурат дуже щасливо виглядає поруч з нареченою і бажають парі щастя.

Мурат Налчаджиоглу та його наречена не чекають на дитину
Наречена Мурата Налчаджиоглу показала своїх дочку і маму з модною стрижкою боб-каре

На День матері 2023 наречена Налчаджиоглу показала в своєму Інстаграм-блозі фото мами і своє з дочкою. Майбутня теща Мурата може похвалитись молодіжним стилем – вона одягнута в біле худі з принтом і чорні лосини. Також у неї модна стрижка боб-каре. На свято вона отримала великий і гарний букет квітів. Падчерка екс-чоловіка Ані Лорак віком трохи молодша ніж його дочка від співачки, дуже схожа на свою маму-красуню Лілію, така ж мініатюрна.

Наречена Мурата Налчаджиоглу показала своїх дочку і маму з модною стрижкою боб-кар
Наречена Мурата Налчаджиоглу показала своїх дочку і маму з модною стрижкою боб-каре

Софія вже познайомилась з мачухою і зведеною сестрою, Мурат намагається брати дочку з собою у відпустки з новою сім’єю.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.