Хоч зараз в Голлівуд: наречена Мурата Налчаджиоглу показала своїх дочку і маму з модною стрижкою боб-каре

Екс-чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вже давно будує стосунки з іншою обраницею, яка показала його майбутню тещу та падчерку в День матері.

Мурат Налчаджиоглу в 2019 році став вільним від шлюбу з Ані Лорак. Співачка стала ініціатором розлучення після того, як чоловік їй зрадив. За роки спільного життя у них народилась дочка Софія, яка живе з матір’ю після розлучення.

Відомо, що Лорак з 2014 року і до сьогодні живе та працює в росії, не зважаючи на ситуацію в Україні, а її колишній чоловік в цей час активно допомагає українським захисникам, хоча його батьківщина – Туреччина. Позицію екс-дружини, яка знову закрутила роман з іноземцем і вчить його російській мові, він не коментує.

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу допомагає ЗСУ

Чоловіку після розлучення пощастило зустріти жінку, яка поділяє його погляди. В 2021 році Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію руки та серця молодій коханій Лілії Реус, яка на той момент працювала майстром макіяжу в Києві і виховувала сама доньку від іншого чоловіка.

Турецький бізнесмен після початку повномасштабного вторгнення забрав Лілію з падчеркою в Туреччину і провів з ними декілька місяців там, але вже зараз вони в Україні не зважаючи ні на що. Прихильники відмічають, що Мурат дуже щасливо виглядає поруч з нареченою і бажають парі щастя.

Наречена Мурата Налчаджиоглу показала своїх дочку і маму з модною стрижкою боб-каре

На День матері 2023 наречена Налчаджиоглу показала в своєму Інстаграм-блозі фото мами і своє з дочкою. Майбутня теща Мурата може похвалитись молодіжним стилем – вона одягнута в біле худі з принтом і чорні лосини. Також у неї модна стрижка боб-каре. На свято вона отримала великий і гарний букет квітів. Падчерка екс-чоловіка Ані Лорак віком трохи молодша ніж його дочка від співачки, дуже схожа на свою маму-красуню Лілію, така ж мініатюрна.

Наречена Мурата Налчаджиоглу показала своїх дочку і маму з модною стрижкою боб-каре

Софія вже познайомилась з мачухою і зведеною сестрою, Мурат намагається брати дочку з собою у відпустки з новою сім’єю.