У віці ягідки: Тіна Кароль зробила модну стрижку подовжений боб і стала копією Аліни Гросу (Фото)

Тіна Кароль багато років не зраджує своєму стилю: довгі, біляві локони, яскравий макіяж і витончені сукні. Втім, у зірки був період, коли вона шукала свій стиль і примірювала багато зачісок.

Зараз Тіну Кароль вважають однією з найкрасивіших артисток України. Вона витончена, елегантна і дуже ніжна та приваблива. Співачці вдалось віднайти той стиль, який їй найбільше пасує, а червоні губи зараз кожен асоціює саме з Тіною Кароль.

Та на початку кар’єри співачка довго не могла віднайти свій стиль. Вона була і грайливою кучеряшкою, яка співала “Пупсик” і сталевою леді зі стрижкою “під хлопчика”.

Зірки, яким не пасує коротка стрижка: Тіна Кароль
Тіна Кароль зараз та раніше

Нещодавно в одному з фан-акаунтів Кароль з’явилося архівне фото, де співачка позує зі стрижкою подовжений боб. Зачіска укладена у звабливі локони, а на її обличчі легкий макіяж. Привертає увагу і квітчастий костюм з рюшами, який зараз співачка на себе точно не одягла б.

Тіна Кароль зробила модну стрижку подовжений боб і стала копією Аліни Гросу
Тіна Кароль зробила модну стрижку подовжений боб і стала копією Аліни Гросу

Співачка не схожа на себе зараз, а деяким фоловерам вона нагадала молоду виконавицю Аліну Гросу.

До слова, до свого нинішнього образу Тіна Кароль дійшла після смерті свого чоловіка Євгена Огіра. Співачка тоді зробила невелику паузу у кар’єрі і згодом з’явилася у новому образі – з червоними губами і локонами. За словами Тіни, яскраві, червоні губи були вигадані для того, аби відволікти погляд від сумних очей.

Тіна Кароль показала, в якій сукні виступить на Євробаченні-2023
Тіна Кароль зробила модну стрижку подовжений боб і стала копією Аліни Гросу

Нагадаємо, чоловік Тіни Кароль Євген Огір пішов з життя у 2013 році від онкологічної хвороби. Чоловік був не лише коханням Кароль, а і її продюсером. Тож після його смерті Тіна залишилась без чоловіка, продюсера, грошей, адже всі вони пішли на його лікування, а також з маленьким сином на руках. Та співачка віднайшла в собі сили і з новою потужністю увірвалася в український шоу-бізнес.

Зараз Тіна – одна з найвідоміших і найбільш затребуваних співачок українського шоу-бізнесу. Вона досягла шаленого успіху так, як цього хотів її чоловік. А з особистим життям у співачки не склалося. Вже 10 років Тіна Кароль зберігає вірність своєму чоловіку Євгену Огіру і повністю присвячує себе кар’єрі.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.