Актор “Дизель Шоу” Єгор Крутологов вперше показав свою маму: інтелігентна жінка з модною стрижкою піксі

Відомий український актор і гуморист Єгор Крутоголов показав шанувальникам, як виглядає найголовніша жінка в його житті. Мама артиста носить трендову стрижку

Єгор Крутоголов, відомий український актор та художній керівник команди “Дизель Шоу” не так часто розповідає про особисте життя та свою родину. Втім, знаменитість виховувався у чудовій та інтелігентній родині, а ось мама шоумена навчила його не лише найкращим людським якостям, але й стала натхненницею здобути якісну освіту.

Олена Вікторівна Крутоголова є доцентом на кафедрі української філології у Миколаївському університеті імені Петра Могили. Майбутній актор і гуморист з маминої подачі після завершення школи вступив до вищого навчального закладу й здобув освіту філолога. Хоча знаменитість і працює у зовсім іншій сфері, він ні на секунду не шкодує про те, що вивчав мови.

Мама Єгора Крутоголова надихнула його здобути важливу та якісну освіту
Мама Єгора Крутоголова надихнула його здобути важливу та якісну освіту

В одному з коментарів для шанувальників знаменитість зізнався, що вважає вивчення мов найкращим способом тренувати пам’ять і тримати власний мозок у тонусі. Ба більше, зазначив Єгор Крутоголов, навички, які він осягнув в університеті, допомагають йому й сьогодні. Актор зізнається, що натренована пам’ять дозволяє йому без зайвих зусиль запам’ятовувати великі обсяги інформації.

Мама Єгора Крутоголова неабияк пишається своїм сином та успіхами, яких йому вдалось досягнути. Олена Вікторівна завжди й в усьому підтримувала свою дитину та зуміла виховати порядного й талановитого чоловіка. Сьогодні зіркова матуся виглядає ідеально – вона полюбляє яскравий одяг і носить коротку стрижку піксі. Схоже, що мати Крутоголова стежить за останніми модними трендами.

Єгор Крутоголов показав, як виглядає його мама Олена Вікторівна
Єгор Крутоголов показав, як виглядає його мама Олена Вікторівна

Нагадаємо, що відомий український актор і гуморист народився 42 роки тому у місті Миколаїв. Батько знаменитості є інженером та керівником гуртка судномоделюванню на Станції юних техніків у їхньому рідному місті.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.