Хветкевич після весілля з чоловіком показав фото зі своєю мамою, коханим і тещею: “Люди перемивають кістки”

Екс-учасник "Холостячки-2" Андрій Хветкевич нещодавно відіграв весілля з колумбійським коханим Феліпе та показав підписникам зворушливе сімейне фото зі своєю мамою, офіційним чоловіком і тещею.

Андрій Хветкевич після участі в шоу “Холостячка-2” зі Златою Огнєвіч зробив камінг-аут та зізнався, що цікавиться жінками і чоловіками однаково. Тим не менш серйозні стосунки він зміг побудувати з чоловіком. Його обранцем виявився фотограф з Колумбії Феліпе Боррас, з яким Андрій 5 травня одружився в Мексиці. На весіллі була присутня мама Хветкевича і родичі зі сторони нареченого.

В своєму Інстаграм-блозі чоловік показав сімейний знімок з тещею, мамою і коханим та привітав жінок з Днем матері. Також на фото потрапила спільна собака пари Луна.

Хветкевич показав офіційного чоловіка, маму і тещу та розповів про сімейне життя
Хветкевич показав офіційного чоловіка, маму і тещу та розповів про сімейне життя

Окремо Андрій присвятив зворушливі привітання своїй мамі:

Сьогодні День Матері, а це чудова нагода, щоб висловити свою любов та вдячність  найважливішій людині у своєму житті. Моя мамуля – це моя найрідніша, мудра, весела, щира людина, яка завжди підтримує мене та залишається поруч навіть у найскладніші моменти. Даруйте своїй матусі душевний спокій, турботу та ніжність, адже це ж таке щастя – мати можливість подзвонити мамі, приїхати в гості, обійняти і відчувати любов. Бережіть своїх матусь і цінуйте кожну мить разом

Хветкевич показав офіційного чоловіка, маму і тещу та розповів про сімейне життя
Хветкевич показав офіційного чоловіка, маму і тещу та розповів про сімейне життя

В нещодавньому інтерв’ю Анні Олицькій Андрій Хветкевич зізнався, що камінг-аут зробив здебільшого для коханого, ніж для себе, тому що не на 100% був впевнений, що хоче цього та розповів про реакцію рідного брата і мами на це:

Ми з братом не дуже близькі були, якось так сталося, майже все життя. Ми тільки почали бути більш близькими, коли почали працювати разом. Взагалі коли мій брат дізнався про це, то він здогадувався, він сказав: “Я тебе люблю, ти мій брат, все гаразд”. Моя мама майже так само. Мамі я розказав трохи раніше, вона сказала: “Мені важливо, щоб ти був щасливий, а все інше – це все таке”. Вона з Феліпе познайомилася, все гаразд, вона нормально відноситься до цього

, – зізнався Андрій.

Екс-учасник Холостячки Андрій Хветкевич показав фото з весілля в Мексиці
Екс-учасник Холостячки Андрій Хветкевич показав фото з весілля в Мексиці

Єдине, що заважає мамі Хветкевича – засудження від оточуючих людей в Україні:

Їй не подобається зараз, що деякі люди перемивають кістки, сусіди, знайомі. Для мами є певний пресинг, тому що деякі її друзі не розуміють цього, вони це за спиною обговорюють і так далі, але я мамі подзвонив і сказав: “Мам, не звертай уваги, вони тобі ніхто, важливо щоб я був щасливий, вірно?”, вона: “Вірно”. Якщо вони щось про тебе там кажуть, чи про мене, це змінить щось у нашому житті? Ні. Якщо ми будемо зациклюватись на цьому, то ми будемо менш щасливі, тому нам просто потрібно забути про це або навіть не спілкуватись з цими людьми, які за спиною там щось кажуть

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.