Alyosha вперше показала всіх трьох дітей від Тараса Тополі разом: навіть наймолодша уважно дивиться телевізор

Відома українська співачка показала всіх дітей на одній фотографії. Знаменитість продемонструвала, як сьогодні виглядають нащадки, яких вона народила від Тараса Тополі

Олена Тополя, яка більше відома під псевдонімом Alyosha, не так часто ділиться подробицями про своє щасливе сімейне життя. Знаменитість вже давно перебуває у шлюбі зі своїм коханим чоловіком Тарасом Тополею. Разом зіркове подружжя виховує трьох спільних дітей і є буквально взірцем для кожної української пари.

Втім, попри свою сімейну ідилію, закохані не полюбляють виносити подробиці власного щастя на публіку. Разом з тим, час від часу шанувальникам таки щастить зазирнути в особисте життя своїх кумирів і побачити, що відбувається у них вдома. Так, наприклад, нещодавно Alyosha показала нові фотографії всіх своїх дітей. На опублікованому кадрі була зображена навіть найменша донечка зіркової пари, яка у серпні відзначатиме 2 роки.

Alyosha показала всіх дітей від Тараса Тополі, які відпочивали й дивились телевізор
Alyosha показала всіх дітей від Тараса Тополі, які відпочивали й дивились телевізор

З нагоди нещодавнього Дня матері знаменитість на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм опублікувала фотографії своїх дітей. Найстарший Роман, середній син Марк та наймолодша донечка артистів Марія уважно спостерігали за тим, що відбувається на екрані. Alyosha зазнімкувала момент, коли зіркова родина майже у повному складі проводила вечір за переглядом цікавого фільму.

На свіжих кадрах можна помітити, як сильно підросли діти Олени та Тараса Тополі. Навіть у профіль можна побачити, якими схожими на своїх батьків зростають старші сини подружжя. Так, наприклад, старший син знаменитості Роман є буквально копією свого відомого тата.

Дружина Тараса Тополі Alyosha показала на одному фото всіх їхніх спільних дітей
Дружина Тараса Тополі Alyosha показала на одному фото всіх їхніх спільних дітей

В описі до нової публікації Олена Тополя зазначила, що бути мамою – найвища цінність, яку вона собі тільки уявляє. Знаменитість зізналась, що саме діти дають їй сили та натхнення рухатись вперед попри все.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.