Катерина Осадча зібрала всіх своїх синів від різних чоловіків разом: сімейний вікенд, але без Юрія Горбунова

Відома українська телеведуча показала всіх своїх синів, яких народила в шлюбі з різними чоловіками. Зіркова родина майже у повному складі зібралась разом на вікенд

Катерина Осадча, відома українська телеведуча, останнім часом часто ділиться з шанувальниками подробицями сімейного життя та милими фотографіями. На відміну від багатьох своїх колег, знаменитість воліє не приховувати свого особистого щастя й залюбки ділиться тим, що інші залишають виключно для себе. Так, наприклад, нещодавно Осадча показала всіх своїх синів на одній фотографії.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Катерина Осадча опублікувала серію фотографій, на яких позує з усіма своїми синами. Нагадаємо, що найстаршого Іллю зірка народила у шлюбі з Олегом Поліщуком. А ось двох молодших синів ведуча народила у шлюбі з колегою Юрієм Горбуновим. На кадрах родина виглядає дуже щасливою.

Катерина Осадча опублікувала спільне фото з усіма своїми синами від різних шлюбів
Катерина Осадча опублікувала спільне фото з усіма своїми синами від різних шлюбів

Показала знаменитість і фотографії, які були зроблені найімовірніше у серпні минулого року. Тоді наймолодший син Каті Осадчої та Юрія Горбунова святкував свій перший “ювілей” – малюку виповнився рік. Телеведуча зібрала разом усіх дітей, а її чоловіка не опинилось у кадрі, бо саме він, мабуть, і зробив цей милий сімейний знімок.

Катерина Осадча показала святкування дня народження наймолодшого сина
Катерина Осадча показала святкування дня народження наймолодшого сина

Показала шанувальникам знаменитість й іншу фотографію. На одному з опублікованих нещодавно кадрів зірка позує разом зі своїм найстаршим сином Іллею, а на руках Катя Осадча тримає наймолодшого. Поки зіркова мама та її старша дитина яскраво усміхаються в камеру, молодший Данило уважно за ними спостерігає.

Відома українська ведуча Катерина Осадча замилувала фотографіями з синами
Відома українська ведуча Катерина Осадча замилувала фотографіями з синами

Такими чудовими кадрами знаменитість вирішила поділитись зі своїми підписниками не просто так. Відома українська телеведуча Катерина Осадча опублікувала кадри на честь нещодавнього Дня матері, який у всьому світі відзначають у другу неділю травня. Знаменитість справедливо зазначила, що бути мамою – надважке, але одночасно й найприємніше заняття.

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.