У ліжку без Потапа: Настя Каменських показала, який вигляд має зранку – розпатлана, без макіяжу і одягу

Українська співачка Настя Каменських оприлюднила фото зроблене після важкої ночі. Виконавиця хіта "Це моя ніч" позувала без зачіски та макіяжу під ковдрою.

Настя Каменських із тих артистів, які намагаються бути якомога ближче до своїх прихильників. Співачка активно веде свій Інстаграм-блог, де не лише показує свіжі фото, а й ділиться моментами із особистого життя.

Так, цього разу співачка оприлюднила фото, на якому вона позує без макіяжу, зачіски та красивого одягу. Настя  позувала у ліжку під ковдрою і була засмученою. Каменських, які і інші українці, пережила неспокійну ніч.

Здається, ми вже звикли до будь-яких випробувань, але сьогодні о 3 ночі знову, ніби вперше, відчуваєш як тремтять стіни.

, – підписала фото Каменських.

До слова, Настя Каменських разом зі своїм чоловіком Потапом довгий час “ховались” від війни у Європі. В Іспанії вони опинились ще до 24 лютого і після повномасштабного вторгення вирішили там і залишитись. Зіркове подружжя наважилось повернутися в Україну лише на початку осені 2022 року. Та, будучи за кордоном, і Каменських і Потап намагалися зробити все від себе можливе, щоб допомогти Батьківщині. Зіркове подружжя давали благодійні концерти по країнам Європи та Латинської Америки і передали на потреби ЗСУ близько 1 мільйона гривень. Крім того, Каменських регулярно давала коментарі закордонним ЗМІ, розповідаючи світу правду про події в Україні.

Потап і Настя
Каменських і Потап домогали Україні з-за кордону

Та навіть така активна позиція зіркового подружжя не вберегла їх від хейту. Особливо публіка засудила Потапа за те, що він начебто втік з України через війну. І якщо Каменських зараз з успіхом дає концерти по Україні, то Потапа українська публіка наразі нерада бачити.

Аби уникнути додаткового хейту, Потап майже перестав з’являтися на публіці та вести свої соціальні Мережі. У Інстаграмі Каменських теж тепер не можна побачити фото її зіркового чоловіка. Така поведінка подружжя навіть сприяла чуткам про їхнє ймовірне розлучення. Так Каменських вже спростувала ці чутки і запевнила, що її шлюбу з Потапом нічого не загрожує.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.