Посеред лісу і на березі річки: Оля Полякова показала свою шикарну дачу на 30 соток з кількома будинками

Українська співачка Оля Полякова багато років жила в самому центрі Києва. Так декілька років назад співачка переїхати на свою дачу, що знаходиться в селі на Київщині.

Оля Полякова має чимало нерухомості. У співачки є простора квартира в самому центрі Києва, а також розкішний будинок неподалік столиці. Саме там останні роки і проживає співачка з сім’єю. Подалі від гаміру і метушні, посеред лісу та на березі річки.

Будинок Полякової розташований у Бориспільському районі в селищі Старе, що на Київщині, в елітному котеджному селищі. Селище відрізняється неймовірною природою: з однієї сторони – ліс, а з іншої – річка.

Як виглядає розкішний будинок Ольги Полякової серед лісу
Як виглядає розкішний будинок Ольги Полякової серед лісу

Маєток Полякової знаходиться практично серед лісу, також співачка має власний пляж та яхту. Будинок зірки розташований на 30 сотках землі. Крім двоповерхового будинку, там ще є окремий будиночок для гостей, парники, де співачка вирощує овочі, город, сад, стайня для кіз, погріб для витримки сирів і лазня. Крім того, на території є басейн і окремий будиночок-тераса для відпочинку.

Як виглядає розкішний будинок Ольги Полякової серед лісу
Як виглядає розкішний будинок Ольги Полякової серед лісу

Полякова любить похизуватися своїм розкішним маєтком у Інстаграм-блозі. Нещодавно співачка зняла відео, в якому показала, які краєвиди розкриваються з вікон її дому.

Оля Полякова похизувалася розкішним маєтком посеред лісу
Оля Полякова похизувалася розкішним маєтком посеред лісу

Також співачка показала свій невеличкий город, де вже цвіте полуниця, а також парники, в якому співачка вирощує огірки та помідори.

Оля Полякова похизувалася розкішним маєтком посеред лісу
Оля Полякова похизувалася розкішним маєтком посеред лісу

Полякова зізнається, що у себе вдома вона відпочиває по-справжньому. Подалі від людей і ближче до природи Оля набирається сили і відчуває спокій.

До слова, стайня для кіз і погріб розташовані на території будинку Полякової не просто так. Співачка спеціально побудувала ці будівлі для того, аби вирощувати кіз і робити домашній сир. Крім того, співачка захоплюється кулінарією. Полякова регулярно ділиться зі своїми прихильниками новими відео-рецептами. Особливо, Полякова любить пекти хліб і виходить це й неї дуже добре.

З таким великим будинком Поляковій допомагають справитися помічники по дому та садівники. Та і сама співачка може взяти до рук граблі, чи сапку і навести порядки на свому городі.

Схожі статті

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.