Як виглядають чоловіки жінок “Кварталу 95” Кравець, Сопонару та Жуковцової: це не Зеленський, Ткач і Кошовий

Гумористка Олена Кравець не єдина з жінок "Кварталу", хто досяг успіху в кар'єрі та особистому житті. Її колеги Ірина Сопонару і Ольга Жуковцова мають не менш цікавий шлях.

Про акторів-чоловіків з “Вечірнього кварталу” відомо багато що, тому що саме це шоу стало першим, але пізніше з’явився “Жіночий квартал”. Нещодавно стало відомо, що Олена Кравець вже не знімається в гумористичних концертах, однак її все ще асоціюють зі студією “Квартал 95”. Розповімо вам подробиці з особистого життя Олени та інших дівчат-кварталівців.

Як виглядає чоловік Олени Кравець

“Квартальна” дружина Володимира Зеленського Олена Кравець в реальному житті – багатодітна мама з постійною зайнятістю. Зі своїм коханим чоловіком Сергієм вона в шлюбі уже 21 рік. У них були кризові періоди в стосунках, які вдалося вирішити за допомогою психотерапії.

Як виглядає чоловік Олени Кравець
Як виглядає чоловік Олени Кравець

Олена і Сергій Кравці виховують трьох спільних дітей – 20-річну дочку Машу та двійнят Івана і Катерину.

Ірина Сопонару виходить заміж за британця

Ірина Сопонару виходить заміж
Ірина Сопонару виходить заміж

Зірка “Кварталу” та “Одного разу під Полтавою” Ірина Сопонару вже близько двох років знаходиться в стосунках з бойфрендом-британцем. Його звати Різ. Чоловік переїхав у Київ ще до знайомства з Іриною і дуже полюбив Україну.

В інтерв’ю Сопонару розповідала, що дуже хоче дітей і натякала коханому на обручку. Нарешті вона досягла свого – 16 травня 2023 року Ріс зробив їй пропозицію.

Ірина показала обручку і написала:

Ми з Різом більше не зустрічаємось. Тепер ми ЗАРУЧЕНІ!

Ольга Жуковцова показала свого чоловіка

Гумористка і актриса Ольга Жуковцова, яка зіграла яскраву роль в серіалі “Слуга народу”, пережила важке випробування в особистому. Її чоловік Дмитро переніс інсульт спинного мізку і з тих пір пересувається на інвалідному візку.

Як виглядає чоловік Ольги Жуковцової
Як виглядає чоловік Ольги Жуковцової

На той момент у пари підростав маленький син Олексій, а згодом після цього Ольгу запросили на зйомки “Слуги народу”. Це врятувало її від повного емоційного дна.

Як виглядає чоловік Ольги Жуковцової
Як виглядає чоловік Ольги Жуковцової

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.