Повністю прозорий наряд: красуня-дружина Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вийшла в ефір в цікавому вигляді

Дружина відомого українського журналіста й телеведучого Дмитра Комарова Олександра Кучеренко показала, в якому вишуканому наряді вела одну з телевізійних передач

Володарка титулу Міс Україна 2016, відома українська телеведуча та спортивна журналістка Олександра Кучеренко давно здобула популярність серед своїх шанувальників. Розумна, ерудована й витончена знаменитість одночасно поєднує в собі харизму й невимовний талант. Чимало прихильників дізнались про неї, як про дружину ведучого “Світ навиворіт” Дмитра Комарова. Хай там як, нині за Кучеренко стежать тисячі фанатів.

Крім основної професійної діяльності, роботі на українському телебаченні, знаменитість також активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Час від часу на своїй сторінці зірка ділиться свіжими фотографіями та цікавими новинами. Так, наприклад, нещодавно знаменитість підняла з підписниками спортивне питання.

Олександра Кучеренко активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм
Олександра Кучеренко активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм

Знаменитість обговорила зі своїми шанувальниками першого фіналіста Ліги чемпіонів. Розповідаючи про спорт, Олександра Кучеренко також опублікувала свою фотографію, яка була зроблена перед ефіром телевізійної передачі. У кадрі знаменитість позувала у неймовірному образі, який підкреслював її виключну тендітність та витонченість.

Олександра Кучеренко одягла повністю прозору сукню пудрового кольору. Рукава-ліхтарики невагомо огорнули руки знаменитості, а довгий ряд ґудзиків придав особливої родзинки загальному образу. Тканина виробу мала приємний легкий відблиск. Волосся дружина Дмитра Комарова зібрала у простий хвіст, що зробило її вигляд достатньо офіційним для телебачення.

Олександра Кучеренко зачарувала шанувальників ніжним образом на одному зі своїх ефірів
Олександра Кучеренко зачарувала шанувальників ніжним образом на одному зі своїх ефірів

Нагадаємо, що нині відома українська журналістка разом зі своїм чоловіком Дмитром Комаровим перебувають на території рідної країни. Зіркове подружжя мешкає в українській столиці, адже після початку повномасштабної війни прийняли рішення не покидати Києва.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.