Розкішні форми! Мер’єм Узерлі з “Величного століття” ефектно козирнула об’ємами – істинна Хюррем Султан

Зірка популярного турецького серіалу "Величне століття" Мер'єм Узерлі приміряла яскраву квіткову сукню та ефектно похвалилася своєю ідеальною фігурою.

Серіал “Величне століття” закінчився 9 років тому, але життя головних героїв проєкту до сих пір цікавить тисячі фанатів з усього світу.

Актриса, яка зіграла роль Хюррем Султан, Мер’єм Узерлі прославилася на весь світ завдяки серіалу. Навіть після раптового зникнення з проєкту її популярність нікуди не ділась. Зірка активно веде сторінку в Інстаграм-блозі. Нещодавно вона поділилась новими кадрами з особистого життя і показала, як відсвяткувала День матері в гостях у батьків.

Як насправді виглядав Султан Сулейман, якого покохала Хюррем
Мер’єм Узерлі з Величного століття ефектно козирнула об’ємами

Артистка і сама вже мама, у неї двоє донечок, але для неї це свято перш за все нагадує, як сильно вона любить свою маму і як їй вдячна.

Усім прекрасним мамам! Здебільшого для моєї мами… Ти була і залишаєшся найкращим прикладом для наслідування, який тільки може побажати будь-яка дитина. Безкінечно люблю тебе з глибокою вдячністю!

, – написала Мер’єм під публікацією.

На сімейному святі актриса з’явилась у яскравій сукні в квітковий принт з відкритою зоною декольте. Мер’єм Узерлі блиснула розкішними формами, на яких ледве трималась сукня.

Мер'єм Узерлі з Величного століття ефектно козирнула об'ємами
Мер’єм Узерлі з Величного століття ефектно козирнула об’ємами

Прихильники помітили, як за ці роки змінилася зовнішність знаменитості. Як і багато актрис, Мер’єм Узерлі в якийсь момент не змогла встояти перед спокусою і зважилася на пластику. Особливо це помітно зараз.

Мер'єм Узерлі з Величного століття ефектно козирнула об'ємами
Мер’єм Узерлі з Величного століття ефектно козирнула об’ємами

Якщо на момент виходу з “Величного століття” в Узерлі було худе і витягнуте обличчя, то зараз це просто інша людина. Люди з ностальгією згадують, якою красунею серіальна Хюрремі була за часів першого сезону серіалу. З розвитком сюжету змінювалася у кадрі і Роксолана. До третього сезону Мер’єм Узерлі пристойно схудла, перетворилася на статну, величну султаншу. Дехто вважав, що вона схудла занадто. Зірку навіть запідозрили у хворобі. Ці чутки набрали розголосу після того як вона покинула серіал, але потім з’ясувалося, що на той момент вона була вагітна і в поганому емоційному стані через напружений робочий графік.

Схожі статті

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!