Катерина Осадча одягла півторарічного сина Данила у малесеньку вишиванку: блондинчик-українчик (ФОТО)

Відома українська телеведуча Катерина Осадча показала святкові образи на День вишиванки зі своїм наймолодшим сином Данилом. Мережа у захваті.

18 травня в Україні святкується важливе свято, яке вшановує споконвічні народні традиції створення та носіння вишитого українського одягу – День вишиванки. Знаменитості в Мережі хизуються своїми найкращими традиційними нарядами, а телеведуча Катерина Осадча виставила надзвичайно зворушливу світлину зі своїм наймолодшим сином Данилом, який народився у 2021 році в шлюбі з Юрієм Горбуновим.

На знімку Осадча тримає маленького на руках, вони обидва позують у чарівних вишиванках – Катя одягла білу з білою вишивкою, а сина нарядила у білу з синім орнаментом. Також зірка доповнила образ золотавими сережками-колосками і написала:

Вишиванка – найсвятковіше вбрання

Катерина Осадча одягла півторарічного сина Данила у малесеньку вишиванку
Катерина Осадча одягла півторарічного сина Данила у малесеньку вишиванку

Видно, що Данилко росте цілковитим блондином. Хоча двоє старших синів Каті Осадчої також в дитинстві були білявими, а з віком волосся потемнішало. У знаменитості є дорослий син Ілля Поліщук від першого шлюбу, він здобуває вищу освіту в США, та ще один син від Юрія Горбунова, їх спільний первісток Іван.

Користувачі Мережі відмітили, що Данило дуже схожий на зіркову матусю, хоча ще рано говорити, в кого він пішов більше. А от старший син пари Іван росте копією батька. Також прихильники звернули увагу, що вишиванка неймовірно пасує зірці програми “Світське життя”, яка зараз перепрофілювалась з ведучої розважального шоу та займається пошуком зниклих.

Катя Осадча народила трьох хлопчиків
Катерина Осадча одягла півторарічного сина Данила у малесеньку вишиванку

Нагадаємо, Катерина Осадча і Юрій Горбунов з початку повномасштабного вторгнення залишались в Україні, виїжджаючи за кордон тільки на благодійні заходи. Своїх дітей вони відправили в Європу, але зараз вся зіркова сім’я знаходиться вдома під Києвом. Телеведучі живуть в елітному котеджному містечку по сусідству з кумами Потапом і Настею Каменських.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.