Красивіша за маму в 100 разів: позашлюбна донька Ольги Фреймут виграла в генетичну лотерею

Старша донька української телеведучої Ольги Фреймут Злата виросла зовсім не схожою на свою зіркову маму. Дівчина вже декілька років живе у США, де здобуває освіту і будує власне життя.

Ольга Фреймут – не лише відома українська телеведуча, а й багатодітна мама. Своїх молодших дітей Валерія і Євдокію жінка народила у шлюбі з генеральним продюсером Нового каналу Володимиром Локотко. А ось старша донька Фреймут Злата – позашлюбна. Батьком Злати являється британець на ім’я Ніл Мітчелл. З ним Фреймут будувала стосунки, коли навчалася в лондонському університеті. Дорослий, статний британець відразу сподобався молодій Ользі. Стосунки між закоханими розвивалися дуже швидко, тож вже через декілька місяців Фреймут дізналася, що вагітна.

Як виглядає перший чоловік Ольги Фреймут
Як виглядає перший чоловік Ольги Фреймут Ніл Мітчелл

Спільне життя з британцем розкрило його з негативної сторони. Чоловік почав поводити себе агресивно, ревнувати Олю до кожного стовпа. Тоді вагітна дівчина вирішила втікати від британця в Україну. Саме втікати, адже Ніл навряд чи відпустив би Ольгу без спротиву.

Вже в Україні на світ з’явилася дівчинка Злата, яку Ольга виховувала самостійно. Та після народження доньки Фреймут все ж налагодила зв’язок з Нілом і він брав участь у вихованні доньки, зокрема, допомагав фінансово.

Ольга з раннього дитинства привчала доньку до медійності. Маленьку Злату часто можна було побачити разом з мамою на телеефірах. Донька Фреймут навіть брала участь у телепроєктах, зокрема “Танцюють всі”.

Як виглядала Злата Мітчелл в дитинстві
Як виглядала Злата Мітчелл в дитинстві

В дитинстві Злата була маленьким янголятком: дуже ніжною та чуттєвою дівчинкою. Та все змінилося, коли Злата подорослішала. Із янголятка донька Фреймут перетворилася у бестію.  Яскравий макіяж, відкритий одяг і провокативні світлини у соціальних мережах. Саме так почала поводити себе Злата.

Злата Мітчелл
Як виглядає доросла донька Ольги Фреймут, яка має британське громадянство

Варто відзначити, що дівчина виросла зовсім не схожою на свою маму зовні. Та і манери і поведiнка Злати відразняється від того, як поводить себе Ольга Фреймут, яка позиціонує себе, як справжню леді.

Злата Мітчелл у 15 років отримала громадянство Британії на що мала повне право, адже її батько британець і після цього поїхала навчатися у США. Вже 2 роки дівчина навчається у так званій школі-інтернаті і планує отримувати вищу освіту теж за кордоном.

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.