Як виглядають жінки чоловіків “Кварталу 95” Пікалова, Кошового і Казаніна: це не Кравець, Сопонару і Жуковцова

Олександр Пікалов, Євген Кошовий і Степан Казанін – одні з найбільш відомих та популярних коміків країни, які є зірками студії "Квартал 95". Всі вони є сім'янинами. Як виглядають дружини коміків – далі в матеріалі.

Майже всі найвідоміші артисти студії “Квартал 95” змогли реалізувати себе не лише в кар’єрі, а й в особистому житті. Олександр Пікалов, Євген Кошовий і Степан Казанін були одружені лише один раз, а один із коміків прожив у шлюбі з дружиною аж 29 років.

Ксенія Кошова

Як виглядає дружина Євгена Кошового зараз
Як виглядає дружина Євгена Кошового зараз

Ксенія Кошова – дружина того самого “лисого з Кварталу” Євгена Кошового. Жінка вже 15 років в шлюбі з коміком і подарувала йому двох доньок: 15-річну Варвару і 8-річну Серафиму.

На момент знайомства з Кошовим жінка була танцівницею відомого балету “Freedom”. Євген закохався в Ксенію з першого погляду і довго добивався її уваги. Та вже на першому побаченні комік зміг розтопити серце красуні. Вже через декілька років Євген Кошовий освідчився Ксенії.

Євген та Ксенія Кошові
Як виглядає дружина Євгена Кошового

Ксенія виходила заміж вже вагітною і потім тривалий час займалася дітьми і побутом та не працювала. Зараз дружина Кошового являється дизайнером і створює концертні наряди для “Жіночого Кварталу”.

Наталія Казаніна

Як виглядає дружина Степана Казаніна
Як виглядає дружина Степана Казаніна

Наталія Казаніна – дружина “кварталівця” Степана Казаніна. В шлюбі вони вже 29 роки. Одружились Степан і Наталія, коли йому було 18 років, а їй – 17. Тоді батьки відмовляли закоханих від такого раннього заміжжя, та вони вирішили вчинити по-своєму і не помилились. Вже більше як чверть століття вони разом і виховують спільного сина, якого теж звати Степаном.  Відомо, що Наталія працює дизайнером.

Ірина Пікалова

Як виглядає дружина Олександра Пікалова

Ірина Пікалова 18 років була дружиною Олександра Пікалова. Втім, у 2021 році вони оголосили про розлучення, не назвавши причин розбрату. Олександр і Ірина мають спільного сина Михайла, якому 16 років.

Про те, чим займається Ірина Пікалова та де вона працює, невідомо. Жінка веде непублічний спосіб життя і не дає інтерв’ю. Та коли вона була в шлюбі з Олександром, вона постійно їздила з ним на гастролі і супроводжувала чоловіка.

Популярне

Схожі статті

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".

Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у всіх відняло дар мови

Єдина донька співачки Ані Лорак Софія росте такою ж талановитою та харизматичною, як її мама. В ранньому дитинств дівчинка була копією свого батька, та зараз Соня все більше стає схожою на Ані Лорак.

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.