Красунею не назвеш: донька Ані Лорак від Мурата Налчаджиоглу успадкувала незвичайну зовнішність батька-турка

Єдина донька Ані Лорак від турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу росте зовсім не схожою на свою зіркову маму. Дівчина успадкувала від Лорак талант, але не успадкувала вроду.

Ані Лорак стала мамою у 2011 році. У неї народилася дівчинка, яку назвали Софією. Батьком Соні являється турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу, з яким Лорак була у шлюбі з 2009 по 2019 роки. Розлучилося подружжя через регулярні зради Мурата. Та, незважаючи на скандали і образи, екс-подружжя змогли зберегти нормальні стосунки, адже мають спільну дитину.

Донька Ані Лорак росте повною копією турецького батька Мурата (ФОТО)
Донька Ані Лорак росте повною копією турецького батька Мурата

Соня регулярно їздить до батька і проводить з ним багато часу. Для Мурата – це наразі перша і єдина дитина і він душі в ній на чає. Турецький бізнесмен задарює доньку подарунками, постійно знаходиться з нею на зв’язку і навіть зробив на честь доньки татуювання.

Як зараз виглядає донька Ані Лорак
Як зараз виглядає донька Ані Лорак

Варто відзначити, що Соня дуже схожа на батька. Дівчинка більше схожа на туркиню, ніж на українку і має темне густе волосся, пишні брови і смагляву шкіру. Крім того, в свої 11 років Софія виглядає набагато старше свого віку і зростом вже майже наздогнала свою зіркову маму.

Як зараз виглядає донька Ані Лорак
Як зараз виглядає донька Ані Лорак

А ось від зіркової мами Соня успадкувала талант. Дівчинка гарно співає і вже неодноразово співала з Лорак на одній сцені. Крім того, Соня дуже харизматична, активна і не боїться камери та публіки.

Що стосується навчання у школі, то тут у Соні є проблеми. В недавньому інтерв’ю російській журналістці Альоні Блін Лорак зізналася, що ніяк не може налаштувати доньку на навчання. За словами співачки, її доньці не вистачає зосередженості, мотивації і працелюбності. Лорак зізнається, що донька навіть не хоче займатися з викладачами по вокалу. Хоча співачка і бачить в Софії задатки, вона підкреслює, що їх потрібно розвивати. Та дівчинка поки що лінується робити хоть щось.

Лорак не приховує, 11-річна Соня вже моментами вважає, що вона зірка і буде популярною у будь-якому випадку. Та сама Лорак так не думає і намагається донести донці те, що для досягнення успіху, треба багато працювати.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.