Актор із “Дизель Шоу” Євген Сморигін показав дітей не від Вікторії Булітко: трійця підрослих і модних нащадків

Відомий український актор і гуморист з проєкту "Дизель Шоу" показав шанувальникам усіх своїх дітей разом. Зіркові нащадки позували у красивих вишиванках і щиро усміхались

Євген Сморигін народився та виріс у Білорусі, втім з часом переїхав жити до України. Нині про знаменитість знає чимало його шанувальників, а сам актор вже почав процес зміни громадянства. Зірка “Дизель шоу” у світлі повномасштабної війни прийняв таке рішення, адже в Україні живуть його найближчі люди – кохана дружина та троє дітей.

Про особисте життя Євгена Сморигіна відомо не так багато, адже гуморист не є прихильником довгих розповідей про те, що має залишатись таємницею. До слова, свого часу це стало причиною, чому фанати подумали, ніби Сморигін перебуває у стосунках зі своєю колегою Вікторією Булітко. Насправді між артистами немає ніякої романтики, а в актора – кохана дружина й троє дітей.

Євген Сморигін з гумористичного проєкту Дизель Шоу показав своїх дітей від коханої дружини
Євген Сморигін з гумористичного проєкту Дизель Шоу показав своїх дітей від коханої дружини

Нещодавно на своїй особистій сторінці знаменитість показав свіжі фотографії своїх дітлахів. Знаменитість вирішив показати фанатам нащадків від Лідії Сморигіної на честь Дня вишиванки. Актор опублікував милі фотографії, а в описі до допису висловив сум з того приводу, що дітям в Україні доводиться ховатись від вибухів.

Євген Сморигін також опублікував фото, як його сини й донька сплять у коридорі. На кадрі видно, що діти тримають уві сні за руки, аби їм було спокійніше. Хоча й така ситуація не може не викликати суму, Сморигін впевнений – такі події загартували українців, тому життя кожного точно буде найщасливішим.

Відомий гуморист та актор Євген Сморигін показав, як сьогодні виглядають всі його діти
Відомий гуморист та актор Євген Сморигін показав, як сьогодні виглядають всі його діти
Як сьогодні виглядають всі діти відомого гумориста Євгена Сморигіна з Дизель Шоу
Як сьогодні виглядають всі діти відомого гумориста Євгена Сморигіна з Дизель Шоу

Нагадаємо, що Євген Сморигін та його кохана дружина Лідія разом вже багато років. Зіркові стосунки починались доволі цікаво – майбутнє подружжя мешкало в сусідніх квартирах. Актор пригадує, що довго їхні взаємини були виключно сусідськими, вони просто вітались і розходились по домівках.

Втім, одного разу знаменитість вирішив запросити сусідку на чай – так їхній роман і закрутився. Лідія Сморигіна переїхала жили за сусідню стінку, а пізніше закохані офіційно стали чоловіком і дружиною.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.