Даша Кацуріна показала свою маму: ця жінка скоро стане новою тещею Володимира Дантеса (ФОТО)

Даша Кацуріна, яка зустрічається з відомим українським співаком Володимиром Дантесом показала свою маму. Вони виявилися дуже схожі.

Даша Кацуріна стала дівчиною Володимира Дантеса майже випадково. Коли в 2022 році співак та його колишня дружина Надія Дорофєєва оголосили про розлучення, Даша також розлучилася зі своїм чоловіком Михайлом Кацуріним. Всі четверо вони дружили і часто літали на відпочинок за кордон разом.

Скоро стало відомо, що Надя і Міша закрутили роман. Невідомо, чи стосунки між ними почались ще в шлюбіх, однак ця історія викликала широкий резонанс у публіки.

Дантес став опорою і підтримкою для Кацуріної, яка важко переживала зраду чоловіка та подруги, маючи на руках двох дітей і спільний бізнес із колишнім. Так все склалося, що і між Вовою та Дашею промайнула іскра. Тепер вони також пара. В Мережі було багато жартів на цю тему.

Надя Дорофєєва з Вовою Дантесом та Міша з Дашею Кацуріни
Даша Кацуріна показала свою маму, яка стане тещею Дантеса

У відносинах з Кацуріною Володимир дуже змінився. У шлюбі з Дорофєєвою він не хотів дітей і навіть заявляв, що він чайлдфрі, але з дітьми Даші любить бавитися і натякає, що готовий стати батьком. Кацуріна вперше стала мамою зовсім молодою, тоді вона народила дочку Олександру, якій вже 7. Молодший син Іван народився літом 2021 року.

На День матері 2023 Даша Кацуріна зізналася, що вагітність і все, що йде після неї – важка робота, тому вона дуже трепетно ставиться до своєї мами, яку нещодавно показала вперше в Мережі.

В своєму Інстаграм-блозі дівчина опублікувала знімок, зроблений під час відеодзвінку батькам. В кадрі краще видно маму, ніж тата.

Будь ласка, подякуйте своїм мамам і скажіть їм слова любові не тільки сьогодні

, – звернулась Даша до підписників.

Даша Кацуріна показала свою маму, яка стане тещею Дантеса
Даша Кацуріна показала свою маму, яка стане тещею Дантеса

Тепер шанувальники знають, як виглядає майбутня теща Володимира Дантеса. Вони дуже схожі з Кацуріною, тому співак також може побачити, як буде виглядати його кохана через 20-30 років.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.