Надя Дорофєєва у сукні для вагітних показала округлий живіт і ощасливила Кацуріна: “Дочекалися”

Українська співачка Надя Дорофєєва опублікувала у своєму Інстаграм-блозі неоднозначні знімки, після яких її почали вітати з майбутнім поповненням.

Надя Дорофєєва вже більше року будує стосунки з ресторатором Михайлом Кацуріним. Їхні стосунки почалися, коли співачка ще була одруженою з Володимиром Дантесом. Так, сім’я Дантеса і Дорофєєвої тісно дружила з сім’єю Кацуріних. Та щось пішло не так і Надя закрутила роман з цим сами другом сім’ї. В результато розпалося аж 2 сім’ї, а Дорофєєва і Кацурін почали будувати стосунки.

Кацурін показав палкі поцілунки з Дорофєєвою
Надя Дорофєєва у сукні для вагітних показала округлий живіт і ощасливила Кацуріна

Спочатку співачка не транслювала у своєму Інстаграм-блозі стосунки з Кацуріним, та, коли скандал навколо неї вщух, Надя все частіше почала публікувати романтичні фото та відео у соціальних мережах.

А нещодавно співачка опублікувала ряд знімків у своєму Інстаграм-блозі, які викликали у публіки багато запитань. Так, на знімках Надя позувала у вільній, смугастій сукні-сорочці під якою виднівся округлий живіт.

Надя Дорофєєва у сукні для вагітних показала округлий живіт і ощасливила Кацуріна
Надя Дорофєєва у сукні для вагітних показала округлий живіт і ощасливила Кацуріна

Користувачі Мережі засипали Надю питаннями у коментарях. Хтось почав вітати співачку з майбутнім поповненням, а хто припустив, що це просто невдалий ракурс.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Вагітна?”;
  • “Дуже мила вагітненька”;
  • “Дочекалися”;
  • “Або сорочка дала такий ефект, або кохання”;
  • “Така красива вагітна”.
Надя Дорофєєва у сукні для вагітних показала округлий живіт і ощасливила Кацуріна
Надя Дорофєєва у сукні для вагітних показала округлий живіт і ощасливила Кацуріна

Сама ж Надя Дорофєєва не відповіла на жоден коментар і не прокоментувала здогадки публіки про її вагітність.

Варто відзначити, що за 7 років шлюбу з Володимиром Дантесом співачка так і не стала мамою. За словами Наді, вона всю себе присвячувала кар’єрі, а материнство залишила на потім. А ось Михайло Кацурін навпаки, вже реалізувався як батько. Зі своєю колишньою дружиною Дашею вони мають доньку Олександру, якій 6 років і майже 2-річного сина Івана.

Нагадаємо, не так давно колишній чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес почав будувати стосунки з колишньою дружиною Михайла Кацуріна Дашею. Тож, в результаті вийшло, що дві сімейні пари просто помінялися партнерами. Тепер Володимир Дантес, який раніше позиціонував себе, як чайлдфрі, долучається до виховання маленьких дітей Кацуріних.

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.