Його сховали від усіх: де зараз син Олега Винника, скільки йому років та як він виглядає (ФОТО)

Так званий повелитель вовчиць Олег Винник вже більше року не з'являється на публіці, однак це ніщо у порівнянні зі скритністю його сина Юліана.

Все своє життя Олег Винник грає якусь роль. В молодості він поїхав на заробітки в Німеччину, був гувернером в родині лікаря, а потім йому підвернулася вдача – Олег пройшов кастинг на роль в мюзиклі і зрештою став популярним та впізнаваним артистом на німецькій сцені.

Досягнувши успіху за кордоном, Винник вирішив, що треба спробувати підкорити українського слухача. Так публіка дізналася про талановитого блондина-співака Олега Винника, якому на бек-вокалі підспівує Таїсія Сватко, вона ж відома як Таюне.

Таюне зробила модну стрижку, яка підійде жінкам будь-якого віку
Таюне таємно народила Олегу Виннику сина

Враховуючи, що артисти більшість часу проводили разом, а про своє особисте життя Винник не казав ані слова, йому приписали роман з Таюне. Ці чутки гуляють кулуарами вже багато років, однак Олег жодним чином їх не підтверджує і не спростовує, адже це не відповідає його образу самотнього вовка, в якого закохані тисячі українських жінок.

Тим не менш, подейкують, що Сватко і Винник давно одружені та навіть мають спільного сина. Спадкоємця зірок звати Юліаном. Йому вже 19 років. Він народився і виріс в Німеччині, а в Україні ніколи не бував. Мовляв, це пояснює, чому Олега жодного разу не бачили вдвох з сином.

Де зараз син Олега Винника, скільки йому років та як він виглядає
Де зараз син Олега Винника, скільки йому років та як він виглядає

За кордоном Юліан Винник здобуває освіту і займається плаванням. На це вказують кадри, зроблені в басейні одного зі спортивних центрів Берліну. Ймовірніше за все, саме там зараз знаходиться зниклий з України Олег Винник. Як з’ясувалося пізніше, артист серйозно хворіє, тому не може показуватися в такому вигляді фанатам, однак його діагноз тримається в секреті й досі.

Все про зникнення кумира мільйонів дізнавайтеся на нашому YouTube-каналі:

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.