65-річна мама Дана Балана зробила фото у сукні “Барбі” та бікіні на зав’язках спереду: жінка-вогонь

Молдавський мачо Дан Балан може похвалитися розкішною мамою, яка у 65 років виглядає не старше за сина. Людмила Балан захоплює своїм зовнішнім виглядом.

Зазвичай жінки дуже емоційно реагують на свої дні народження після 30, адже з кожним роком краса в’яне, однак мама Дана Балана довела, що навіть у зрілому віці можна виглядати яскраво, привабливо і навіть ще краще.

Людмила Балан – жінка надзвичайної краси. Їй 65, але вона сучасна і не ховає свою красу за бабусиним вбранням та хустинками. В Інстаграмі жінки можна знайти безліч світлин у міні і навіть купальниках, і все це вдало підкреслює ідеальну фігуру артистки. Відмітимо, мама Дана Балана – популярна у себе на Батьківщині співачка і телеведуча. Вочевидь, Дан успадкував свою харизму і талант від неї. Пропонуємо до уваги два розкішних образи Людмили, які насмілиться одягти не кожна жінка в її віці.

Один з найулюбленіших шанувальниками “look”-ів Людмили Балан – яскраво-жовте бікіні на зав’язках. В цьому антуражі на тлі блакитного моря вимальовується неймовірний пейзаж, головна героїня якого, безумовно, чарівна Людмила.

65-річна мама Дана Балана зробила фото на пляжі у купальнику на зав'язках спереду
65-річна мама Дана Балана зробила фото на пляжі у купальнику на зав’язках спереду

З нещодавнього – Людмила Балан постала у коротенькій сукенці з пишною спідницею та яскравим принтом з жовто-блакитними деталями. Цей образ вона доповнила білосніжними чобітками з вузьким носком, сонячними окулярами та пишною укладкою. На фото мама Дана Балана позує з букетом квітів.

65-річна мама Дана Балана зробила фото у сукні Барбі
65-річна мама Дана Балана зробила фото у сукні Барбі

Жінкою захоплюються тисячі фанатів, про що свідчать тонни коментарів з компліментами – не можна бути на світі красивою такою, вважають фоловери.

До речі, нещодавно Людмила Балан вперше після завершення 10 сезону Голосу країни побачилася з Тіною Кароль, яку приписали в наречені її сину Дану. Українська поп-діва давала благодійний концерт на підтримку України у Молдові, куди завітала Людмила. Жінки обмінялися любощами та викликали нову хвилю чуток про таємний роман Тіни і Балана. Більше про їхнє особисте життя дізнавайтеся у нашому відео:

Схожі статті

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.