Лоліта показала свою особливу доньку від Цекало: Єві вже 24 роки і вона живе з бабусею та дідусем

За плечима у російської співачки родом з України Лоліти Мілявської п'ять шлюбів, але матір'ю вона стала лише один раз. Причому народження доньки артистки оповите таємницею.

Ще зовсім нещодавно Лоліта Мілявська не прагнула говорити про доньку, яка народилася з непростим діагнозом. Та й бачили дівчину шанувальники зірки не так часто. Зараз все по-іншому і зірка з гордістю показує єдину спадкоємицю публіці.

Єва народилася у 1998 році. На той момент Мілявська все ще була одружена з Олександром Цекалом. Проте відомо, що між шоуменом та дочкою Лоліти немає рідства, хоча за документами саме він записаний батьком дівчинки. Від кого насправді тоді завагітніла зірка невідомо й досі.

Лоліта Мілявська зі своєю дочкою Євою і колишнім чоловіком Олександром Цекало
Лоліта показала свою особливу доньку, якій вже 24

Народження дочки далося Мілявській нелегко. У дитини діагностували аутизм, а лікарі радили знаменитій матері відмовитися від дитини, однак на такий крок вона не змогла наважитися. Протягом усіх цих років Лоліта робила все для того, щоб інтегрувати Єву до суспільства. Наприклад, спадкоємиця артистки займалася з психологами та іншими фахівцями.

Не дивно, що Мілявська довгий час оберігала доньку від публічної уваги. Лише кілька років тому, коли Єва вже подорослішала, співачка почала більше говорити про дитину. Перше, що вона спростувала – у її дочки не аутизм, а синдром Аспергера.

Лоліта показала свою особливу доньку, якій вже 24
Лоліта показала свою особливу доньку, якій вже 24

Зараз 24-річна Єва живе з бабусею та дідусем, але Мілявська намагається регулярно зустрічатися з ними. Так, наприклад, нещодавно вони влаштували посиденьки у кафе. Лоліта не втрималася від того, щоб зафільмувати цей момент.

Зіркова донька зізналася мамі в любові і назвала її сонечком, а Мілявська розчулилася і почала нахвалювати дитину:

Я тебе люблю сильно сильно. Ти в мене найкраща дівчинка у світі. І апетит у тебе хороший, і при цьому не поправляєшся. І каву на ніч п’єш, і все одно добре спиш. Щаслива дівчинка

, – сказала Лоліта.

Схожі статті

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.