У Кондратюка “пропала” шия: 61-річний Ігор Васильович зробив реальне селфі з одним суцільним підборіддям

Ігоря Кондратюка більшість українців знає і пам'ятає як ведучого шоу "Караоке на Майдані". На початку зйомок йому було 37 років, а зараз вже 61, що, безперечно, відбилося на зовнішності зірки.

Український продюсер і ведучий Ігор Кондратюк на телебаченні з далекого 1985 року. Вперше він з’явився на блакитних екранах як учасник інтелектуального шоу “Що? Де? Коли?”. З 1991 року герой статті почав працювати на ТБ, а з 1999 року по 2019-й він вів “Караоке на Майдані”.

Зараз Ігор Васильович доволі активно дає різні інтерв’ю та бере участь у розважальних шоу на YouTube. Його популярність з роками не зменшується, адже йому завжди є що цікавого пригадати за роки роботи в шоу-бізнесі.

На новому фото у Кондратюка пропала шия

З останніх сенсацій, який розповів Кондратюк – як з ним хотів судитися Олег Винник та як на дитячій версії шоу “Караоке на Майдані” зник капелюх з грошима після візиту екс-президента Януковича, він на той момент був прем’єр-міністром.

В наступній передачі редакторка помітила зникнення капелюху, а тоді жартували про те, що Віктор Федорович – двічі судимий і присвоював по молодості чужі шапки. Цілих два роки вони не бачили того самого капелюху, поки на зйомки не завітала дівчина, яка знімалася саме в тому епізоді з Януковичем, програла там і сказала, що забрала капелюх “на фарт”.

Крім кумедних історій від Кондратюка, фанати також не могли не помітити, як Ігор Васильович змінився зовні. Якщо на інтерв’ю зі вдало виставленим світлом та іншими атрибутами професійної зйомки він виглядає як завжди, то на власноруч зробленому селфі здається, що у нього немає підборіддя та шиї.

У Кондратюка зникла шия на новому фото

Це фото продюсер зробив у своєму автомобілі на День вишиванки. Вочевидь, Ігор Кондратюк хотів похизуватися своєю вишитою сорочкою синього кольору.

Ракурс все вирішує, чи не так?