Син Максима Галкіна і Алли Пугачової одягся у кольори українського прапора: 9-річний Гаррі здивував усіх

Дітьми Максима Галкіна і Алли Пугачової неможливо намилуватися. Зіркові батьки виховали надзвичайно розумних дітлахів, які розуміють, де в цьому світі добро.

Після переїзду з росії дев’ятирічні діти Алли Пугачової та Максима Галкіна мандрують із батьком Парижем. Шоумен забрав двійнят Лізу і Гаррі до Діснейленду одразу, як тільки стало відомо про збори Примадонни до москви. Артистка була змушена повернутись на похорон свого близького друга і кутюр’є Валентина Юдашкіна, який помер від раку.

Алла Пугачова на похороні Юдашкіна
Алла Пугачова на похороні Юдашкіна

Тим часом Галкін знайшов гарний привід провести час з дітьми, адже останній рік він рідко буває з родиною через щільний гастрольний графік. Відхрестившись від росії і ставши “іноагентом”, Максим не залишився без роботи і дає сольні концерти по всьому світу. Ба більше, на самому початку він заявляв, що частину коштів від проданих квитків перераховує на допомогу українським біженцям – Галкін підтримав Україну та виступив проти війни. Це і стало причиною еміграції зіркового сімейства до Ізраїлю.

Алла Пугачова знайшла найдорожчу школу в Ізраїлі для Лізи і Гаррі Галкіних
Син Максима Галкіна і Алли Пугачової одягся у кольори українського прапора

Гуморист не збирається мовчати та зникати з соцмереж, незважаючи на бурхливу критику від співвітчизників, які не поділяють його погляди. У себе в Інстаграмі Максим Галкін показав нове фото з дітлахами, зроблене під час прогулянки по Парижу біля Ейфелевої вежі.

Фоловери звернули увагу на образ Гаррі – хлопчик був одягнений у сині штани і жовту кофту. Здавалося б, що тут такого? Однак з 24 лютого 2022 року поєднання кольорів українського прапору стало ще однією можливість продемонструвати свою позицію.

Примадонна хоча і особисто не висловлювалася з приводу війни, своїми діями дала всім зрозуміти, що вона повністю підтримує чоловіка та солідарна з ним. Алла Пугачова пішла на відчайдушний крок та продала улюблений замок в селі Грязь, в якому вони щасливо жили з чоловіком і дітьми.

На цьому відео дивіться, як він виглядає:

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.