Нарешті без фотошопу: на обличчя 75-річної Софії Ротару краще дивитися з напівзаплющеними очима

Одна з найвідоміших українських співачок Софія Ротару у свої 75 років має неймовірний вигляд. Якою є зовнішність знаменитість без макіяжу та фотошопу?

Легендарна українська співачка Софія Ротару почала свою кар’єру багато років тому. Знаменитість нині є однією з найвідоміших представниць вітчизняної естради, а її творчість без сумнівів вже стала спадщиною української культури. Сьогодні артистці вже 75 років, втім у своєму віці співачка все ще може похизуватись неймовірною зовнішністю та природною привабливістю.

На відміну від своїх зіркових колег відома українська співачка за своє життя ні одного разу не робила пластичних операцій. Знаменитість зізнається, що не має бажання змінювати свою зовнішність. Втім, навіть без хірургічних втручань Софія Ротару має чудовий вигляд. Артистка веде доволі активний спосіб життя, що дає свої плоди – хороше самопочуття та привабливість.

Софія Ротару показала, як виглядає її зовнішність без макіяжу та фотошопу
Софія Ротару показала, як виглядає її зовнішність без макіяжу та фотошопу

Крім усього іншого, відома українська артистка також притримується правил здорового харчування. Знаменитість ретельно стежить за тим, що вживає, адже їжа, як відомо, має серйозний вплив на здоров’я та зовнішність людини. Артистка раніше розповідала, що полюбляє вживати овочі та фрукти з власного городу, що точно є однією з причин, чому у 75 років зірка так чудово виглядає.

Як виглядає відома українська співачка Софія Ротару без макіяжу та фільтрів
Як виглядає відома українська співачка Софія Ротару без макіяжу та фільтрів

Неможливо оминути увагою і той факт, що основний вплив на зовнішність людини має стиль життя, який вона веде. Софія Ротару у часи своєї активної професійної діяльності мала доволі завантажений графік та часто виступала в різних містах і країнах. Втім, попри регулярний стрес і важку роботу, постійні подорожі та нерви артистці вдалось зберегти ледве не ідеальний для свого віку фізичний стан.

Схожі статті

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.