Камалія вперше за довгий час зустрілася з доньками, які після розлучення живуть з Захуром: сімейне фото

Українська співачка Камалія зараз живе окремо від доньок Арабелли і Мірабелли. Нещодавно артистка зустріла з доньками після довгої розлуки. Фото з зустрічі співачка оприлюднила у своєму Інстаграм-блозі.

Камалія прожила у шлюбі з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром 20 років. Втім, нещодавно співачка оголосила про розлучення, але запевнила, що має намір підтримувати хороші стосунки вже з колишнім чоловіком, адже вони мають спільних дітей.

Камалія дотримується своєї обіцянки. Навіть після розлучення співачка регулярно з’являється з Захуром на різних  заходах, вітає його з пакистанськими святами і проводить час з ним та дітьми. Зараз двійнята Арабелла і Мірабелла живуть не з мамою, а з татом.

Камалія вперше за довгий час зустрілася з доньками, які після розлучення живуть з Захуром

Так, зараз діти Камалії проживають у Великій Британії, в той час як сама співачка вже повернулася в Україну. Артистка зізнається, що дуже сумує за доньками, але змушена жити з ними окремо, адже у Лондоні вони ходять до школи. Та наступний навчальний рік Арабелла і Мірабелла вчитимуться вже в Україні, запевняє Камалія. Тож дуже скоро дівчатка повернуться додому і будуть жити з мамою.

Хоч зараз Камалія не проживає разом з доньками, вона намагається регулярно до них приїжджати, адже дуже за ними сумує. Так, нещодавно співачка опублікувала у своєму Інстаграм-блозі фото з Арабеллою і Мірабеллою і написала, що нарешті зустрілася з доньками.

На знімку 9-річні двійнята ніжно обіймали зіркову матусю. Дівчатка помітно підросли.

Нарешті разом! Яке ж це щастя – бути поруч зі своїми донечками

, – підписала знімок співачка.

Користувачі Мережі засипали Камалію компліментами в коментарях.
Ось, що пишуть фоловери:

  • “Твої донечки,чудовий комплімент від Бога,гідна подвійного повторення. щастя вам”;
  • “Нехай так буде завжди – щасливі разом!”;
  • “Прекрасні дівчатка”;
  • “Дуже гарні донечки!”;
  • “Три красуні”.

Нагадаємо, Камалія і Мохаммад Захур розлучилися, бо не пройшли випробування війною, як і багато інших пар. Так, співачка в інтерв’ю зізналася, що конфлікти з чоловіком почалися близько року тому після того, як вони через війну переїхали жити у Лондон до доньки Захура від першого шлюбу. Донька Захура завжди недолюблювала співачку, тож коли вони почали жити під одним дахом, то напруга між ними тільки наростала. Захур у конфліктах підтримував не свою дружину, а доньку. Через рік скандалів та сутичок подружжя прийняли рішення розлучитися.