Тіна Кароль все життя носить перуки: як виглядає справжнє волосся співачки і чому вона його соромиться (Фото)

Виявляється, що густа і пишна шевелюра Тіни Кароль – не є її справжнім волоссям. Співачка все життя використовує накладні пасма та перуки, які виглядають настільки натурально, що їх неможливо відрізнити від справжнього волосся.

Тіна Кароль – одна з найвідоміших і найбільш затребуваних співачок України. Крім того, її вважають однією з найкрасивіших жінок в українському шоу-бізнесі. Таке звання вона отримувала тричі за рейтингом журналу VIVA і не дарма, адже співачка дійсно дуже вродлива.

Артистка вирізняється своєю жіночністю, яскравими рисами обличчя, а також розкішним волоссям, яке Кароль звикла завивати у крупні локони. Та в Мережі вже давно підозрюють, що Тіна носить перуки, адже її справжнє волосся дуже рідке і тонке і з нього аж ніяк не можна зробити таку пишну зачіску, з якою артистка зазвичай з’являється на публіці.

Так, якщо подивитися на фото Тіни Кароль на початку кар’єри, можна помітити, що співачка ніколи не могла похизуватися густою шевелюрою.

Як виглядає справжнє волосся Тіни Кароль
Як виглядає справжнє волосся Тіни Кароль

Справжнє волосся Тіни від природи зовсім не густе, волосинки тонкі і пористі. А справжній колір волосся не золотистий блонд, а світло русий.

Тіна почала носити перуки з 2014 року, коли вирішила змінити свій імідж. Тоді публіка і побачила романтичну, пишноволосу співачку з червоними губами.

В якій сукні Тіна Кароль виступить на Євробаченні-2023
Тіна Кароль все життя носить перуки

Співачка використовує дуже якісні перуки і накладки на волосся, які практично неможливо відрізнити від справжнього волосся. Так, Тіна використовує спеціальну “технологію”. Перука кріпиться в сантиметрі від власного волосся, за рахунок чого виглядає максимально натурально.

Тіна Кароль все життя носить перуки
Тіна Кароль все життя носить перуки

Тобто спочатку йде справжнє волосся співачки. Можна помітити, що воно дуже тонке і як пух, а далі починається перука з ідеальним проділом і ідеальним волоссям.

Без перуки співачку практично неможливо помітити. Втім, в Мережі все ж можна знайти домашні знімки співачки, де вона позує без макіяжу і без накладного волосся.

Як виглядає справжнє волосся Тіни Кароль
Як виглядає справжнє волосся Тіни Кароль

Навіть такою Тіна виглядає дуже милою і жіночною, та різниця між реальним та накладним волоссям суттєва.

Схожі статті

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.

Один раз готую – 7 днів відпочиваю. Усі намагаються дізнатися мій ходовий рецепт: заморожені курячі рулетики

Часто бувають моменти, коли ввечері просто немає часу, щоб приготувати вечерю. Рішення бувають різними, і чудовим варіантом є зробити запас у морозильнику. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Златі Огнєвіч за борги відключили світло в квартирі, яку вона показувала в “Холостячці”: “Я бачила платіжки”

Зі Златою Огнєвіч весь час трапляються якісь неприємності. Нещодавно змушена була скасувати концерти через аферистів. А це зірка пригадала, як їй ЖЕК відключив світло за несплату.