Злата Огнєвіч показала рідкісне фото зі своїм рідним батьком: цей чоловік міг стати тестем Андрію Задворному

Відома українська співачка Злата Огнєвіч народилась у родині військового медика, який нині рятує життя захисників і захисниць на фронті. Як виглядає рідний тато артистки?

Злата Огнєвіч, відома українська співачка, народилась в інтелігентній родині у Криму. Знаменитість виховував, зокрема, батько Леонід Григорович, який нині працює військовим медиком. Артистка нещодавно показала спільну фотографію зі своїм татом. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм зірка опублікувала чуттєвий допис.

Знаменитість показала своїм шанувальникам архівну фотографію зі своїм батьком. Злата Огнєвіч зізналась, що давно не бачилась із татом, але час від часу вона має змогу говорити з ним телефоном. Одну з таких розмов зірка пригадала та поділилась деталями, про що вони розмовляли.

Злата Огнєвіч показала, як сьогодні виглядає її тато Леонід Григорович
Злата Огнєвіч показала, як сьогодні виглядає її тато Леонід Григорович

Артистка пригадала, що з початку повномасштабної війни її батько пішов на фронт. Леонід Григорович служить військовим медиком і рятує поранених на полі бою солдатів. Злата Огнєвіч зазначила, що за понад рік великої війни її батько побачив стільки, що й важко все зібрати до купи. Втім, додала співачка, він не збирається додому, а висловив своє рішення залишатись до останнього.

Крім усього сказаного про рідного тата, відома українська артистка також подякувала всім медикам, які нині знаходяться в самій гущі подій. Злата Огнєвіч висловила захоплення військовими медичними працівниками, а також заявила, що вона неймовірно ними захоплюється. Знаменитість подякувала їм за те, що вони щодня невпинно рятують десятки життів.

Злата Огнєвіч раніше вже показувала спільну фотографію зі своїм батьком Леонідом Григоровичем
Злата Огнєвіч раніше вже показувала спільну фотографію зі своїм батьком Леонідом Григоровичем

Нагадаємо, що востаннє у відпустці Леонід Григорович був ще восени. Тоді Злата Огнєвіч зустрілась із батьком, а той, своєю чергою, розповів підписникам доньки про те, що бачив на фронті. Військовий медик заявив, що неможливо порівнювати травми за мирного життя з тими травмами, що люди отримують на фронті. Втім, зазначив чоловік, медицина продовжує виконувати титанічну роботу.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.