Як виглядають чоловіки зірок “МастерШеф” Глінської, Мартиновської, Літвінової: це не Ектор і Ярославський

Як виглядають чоловіки зірок "МастерШеф" Глінської, Мартиновської, Літвінової: це не Ектор і Ярославський Їм далеко до Ектора і Ярославського: як виглядають чоловіки жіночої половини шоу "МастерШеф" Судді "МастерШеф" Глінська, Мартиновська і Літвінова показали своїх чоловіків

Жіноча частина суддівської команди “МастерШеф” Ліза Глінська, Ольга Мартиновська і Тетяна Літвінова показали своїх чоловіків. Ніхто з них не закрутив роман з Ектором Хіменесом-Браво.

Ліза Глінська

В другому сезоні “МастерШеф” перемогла Ліза Глінська. Після закінчення шоу вона почала розвиватися в кондитерському мистецтві. Також два роки Ліза була суддею нових сезонів “МастерШеф” разом з Ектором Хіменесом-Браво і Володимиром Ярославським.

Їй приписували роман з Володимиром, однак насправді її серце належить іншому чоловіку. В 2022 році Єлизавета вийшла заміж за бізнесмена Максима Большакова, з яким багато років дружила. Закохана пара розписалася у вишиванках, не влаштовуючи весілля, оскільки такі гуляння не на часі.

Як змінилося життя переможниці МастерШеф Лізи Глінської
Як змінилося життя переможниці МастерШеф Лізи Глінської

Ольга Мартиновська

Після Глінської в 3 сезоні “МастерШеф” переможницею стала Ольга Мартиновська, яка вже не один сезон поспіль разом з Ектором і Ярославським судить інших учасників. Через велику кількість спільних фото з Володимиром в Інстаграм-блозі, Олю також підозрювали в романтичних стосунках з ним.

Як виглядають чоловіки зірок МастерШеф Глінської, Мартиновської, Літвінової
Як виглядають чоловіки зірок МастерШеф Глінської, Мартиновської, Літвінової

Зіркові судді не підтверджують чуток і стверджують, що тільки дружать. Серце Мартиновської зараз вільне, але вона розлучена. У 2015 році Ольга вийшла заміж за колегу Івана Кобця, якому потім народила дівчинку Віру, однак шлюб не протримався довго. На початку 2020 року Ольга зізналася, що вони офіційно розлучилися, а до цього жили окремо вже 2 роки. Іван не виправдав жіночих надій Мартиновської.

Як виглядають чоловіки зірок МастерШеф Глінської, Мартиновської, Літвінової
Як виглядають чоловіки зірок МастерШеф Глінської, Мартиновської, Літвінової

Тетяна Літвінова

Екс-суддя “МастерШеф” Тетяна Літвінова була щаслива в шлюбі з бізнесменом Ярославом Трухановим, однак в 2021 році вона повідомила про розставання після 9 років подружнього життя. За словами Тетяни, в цьому немає винних і вони зберегли добрі дружні стосунки, хоча зірка важко переживала це розлучення, про що розповідала в Інстаграм-блозі. Спільних дітей у екс-подружжя не з’явилось.

Колишній чоловік судді МастерШеф Тетяни Літвінової
Колишній чоловік судді МастерШеф Тетяни Літвінової

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.