Майка бодібілдера та “сталеві” м’язи: Максим Галкін показав, як виглядав до зустрічі з Аллою Пугачовою

Відомий російський гуморист та актор Максим Галкін показав свою архівну фотографію, якій вже близько 30 років. Знаменитість продемонстрував, як виглядав у 1990-х роках

Максим Галкін, відомий російський гуморист і пародист, нині активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість часто ділиться зі своїми шанувальниками свіжими фотографіями та цікавими розповідями. Так, наприклад, нещодавно зірка продемонстрував кадр, який було зроблено понад 20 років тому.

Відомий артист показав фотографію, зроблену на тлі єгипетської скульптури. Максим Галкін позував у доволі комічному, втім поширеному на ті часи образі. Неозброєним оком можна помітити, що знаменитість на фото виглядає значно молодшим, ніж він є зараз. Майбутній чоловік Алли Пугачової тоді мав більш юнацькі риси зовнішності, коротке волосся та худорляву статуру.

Максим Галкін продемонстрував, як виглядав багато років тому, коли ще не зустрів свою дружину

Лише фотографія викликає усмішку, що вже казати про опис, який відомий гуморист залишив під своїм новим дописом. Так, Максим Галкін зізнався, що саме ця фотографія є його найулюбленішою з 1990-х років. Знаменитість з гумором описав свій образ – шорти під колір головного убора Сфінкса та сандалії зі шкарпетками. Не оминув увагою знаменитість і свій серйозний зовнішній вигляд.

Крім того, кумедно описав Максим Галкін і свою худорляву статуру. Майку, в якій артист позував на кадрі, той назвав “бодібілдерською”, а ось свої м’язи жартома назвав доволі об’ємними. Пожартував чолові Алли Пугачової і про нерівно намальовану червону доріжку.

Максим Галкін із гумором описав нещодавно опубліковану фотографію зі своєї юності

Гра слів відомого російського коміка розсмішила його шанувальників. У коментарях до нової публікації Максима Галкіна його підписники залишили чимало компліментів зображеному на фотографії юнаку. Крім того, похвалили користувачі мережі і вміння артиста лаконічно та влучно висловити власні думки.