Пластикова лялька: при вигляді коханки Мурата Налчаджиоглу, з якою він зраджував Лорак у вас відніме дар мови

Скандально відома співачка Ані Лорак у минулому перебувала у шлюбі з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу. У мережі показали, як виглядає жінка, з якою той її зрадив

Колись відома та шанована українська співачка Ані Лорак довго перебувала у шлюбі з турком Муратом Налчаджиоглу. Разом подружжя будувало бізнес, виховувало спільну доньку та планувало світле майбутнє. Втім, в один момент сімейне щастя закінчилось і закохані розлучились. Частина шанувальників впевнена – шлюб розвалився через подружні зради Мурата Налчаджиоглу.

Можливо, частка правди у цих твердженнях таки є, адже пізніше колишній чоловік знаменитості вже зізнався, що шкодує про деякі зі своїх дій. Втім, час не повернути назад. Одна з жінок, з якою, як впевнена публіка, Мурат зраджував Ані Лорак – киянка Яна Бєляєва. Коли турок ще перебував у шлюбі зі співачкою, мережу сколихнуло відео, на якому бізнесмен розважається в компанії красивої моделі.

Турецький підприємець Мурат Налчаджиоглу зраджував свою дружину Ані Лорак
Турецький підприємець Мурат Налчаджиоглу зраджував свою дружину Ані Лорак

Столичні любителі вечірок одразу в один голос почали заявляти, що на відео з Муратом Налчаджиоглу розважалась Яна Бєляєва, фіналістка конкурсу “Міс Україна – Всесвіт 2018”. Після скандального відео дівчину буквально засипали коментарями недоброзичливці. Шанувальники Ані Лорак були впевнені, що саме вона зруйнувала родину, тому не припиняли писати їй різноманітні неприємні повідомлення.

Втім, після хвилі хейту Яна Бєляєва таки вирішила розставити всі крапки над “і”. Знаменитість зазначила, що на тому відео з українського столичного клубу з чоловіком Ані Лорак танцює не вона. Модель після довгої гри у мовчанку таки вирішила пояснити, що насправді давно знайома з Муратом Налчаджиоглу, втім між ними не було навіть натяку на романтику – виключно дружні стосунки.

Разом з тим, Яна Бєляєва нібито й стала на сторону Ані Лорак. Знаменитість зазначила, що на скандальному відео неозброєним оком видно, що Мурат Налчаджиоглу та його супутниця фліртують та спілкуються далеко не як друзі. Втім, додала зірка, до неї це відео точно не має ніякого відношення.

Як виглядає ймовірна коханка Мурата Налчаджиоглу
Як виглядає ймовірна коханка Мурата Налчаджиоглу

Нині вже важко сказати, чи правду говорила Яна Бєляєва. Втім, Ані Лорак і її колишній чоловік Мурат Налчаджиоглу вже перебувають у нових і щасливих стосунках.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.