Як чужі люди, які нічим не схожі: ось як виглядає брат Філіпа Кіркорова, якого він приховує

Відомий російський артист Філіп Кіркоров як виявилося має брата, якого найшли в Мережі. Він також займається музикою і заробляє на цьому занятті.

Сім’я Філіпа Кіркорова музична і артистична. Співак далеко не єдиний відомий артист в родині. Крім його батька Бедроса у Кіркорових є ще один родич, який віддав життя музиці, однак публіці про нього майже нічого не відомо, тому що співак мовчить на цю тему.

Благой Філіпов – двоюрідний брат Філіпа Кіркорова. Чоловік відомий як талановитий піаніст. Звичайно, родич не може похвалитися такою аудиторією, як у екс-чоловіка Примадонни, але рідні люди зберегли теплі стосунки та постійно вітають один одного зі святами у соцмережах.

Як виглядає брат Філіпа Кіркорова, якого він приховує
Як виглядає брат Філіпа Кіркорова, якого він приховує

Завдяки цьому на рідкісних кадрах можна побачити, як виглядають брати. Відразу вгадуються спільні риси: темні очі й широкі чорні брови, але в іншому вони немов чужі люди. Особливо, якщо дивитись на Благоя у дорослому віці. При цьому Філіпов на відміну від брата може похвалитися чудовою мускулатурою та потужними плечима, хоча він майже такого ж зросту і майже ровесник.

Брат Кіркорова має свій бізнес у Болгарії, а сам живе у Німеччині. У вільний час любить співати, але це хобі, а гра на фортепіано – професійне заняття, він вже отримав декілька премій з міжнародних конкурсів піаністів.

Як виглядає брат Філіпа Кіркорова, якого він приховує
Як виглядає брат Філіпа Кіркорова, якого він приховує

Нагадаємо, Філіп Кіркоров з 24 лютого 2022 року втратив повагу українців через свою позицію щодо повномасштабного вторгнення. Маючи звання народного артиста України, він підтримав росію та побоявся ризикувати нажитим у цій країні. Його екс-дружина Алла Пугачова показала гідний приклад того, як не продаватися. Вона разом із Максимом Галкіним емігрувала з росії, закрила всі бізнеси і продала всю нерухомість, щоб не мати нічого спільного з цим режимом.

Популярне

Схожі статті

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.