Українсько-турецька красуня: при вигляді доньки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу віднімає дар мови

Донька Ані Лорак мріє в майбутньому стати артисткою і повторити долю своєї мами. Дівчинка у всьому копіює зіркову матір, та зовні – вона копія свого батька-турка.

Єдиній дочці Ані Лорак Софії Налчаджиоглу зараз 11 років. Дівчинка з раннього віку звикла до публічності і уваги публіки.

Соня народилася в 2011 році в шлюбі Ані Лорак з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу. Співачка в інтерв’ю неодноразово розповідала, що дуже хотіла стати матір’ю, тож народження донечки було довгоочікуваним і бажаним. Можливо саме тому Соня завжди росла в атмосфері вседозволеності. Ані Лорак ніколи ні в чому не відмовляла дочці, особливо після того, як розійшлася зі своїм чоловік Муратом Налчаджиоглу у 2019 році.

Соня з дитинства звикла до дорогих, брендових речей, їй ніколи не відмовляли у купівлі дорогих гаджетів та інших примхах. Так, ще з віку 9 років Соня експерементує з зовнішністю: фарбує волосся, робить різноманітні стрижки і вже є постійною клієнткою манікюрного салону.

Як зараз виглядає донька Ані Лорак
Як зараз виглядає донька Ані Лорак

В недавньому інтерв’ю російській журналістці Альоні Блін Ані Лорак зізналася, що її донька погано навчається в школі. За словами співачки, Соні не вистачає працелюбності і мотивації. Лорак не приховує, Софія вже вважає себе зіркою і впевнена, що в майбутньому буде успішною артисткою. Та сама Ані  Лорак так у цьому не впевнена. За словами співачки, у її доньки дійсно є музичний талант, та щоб добитися успіху, цей талант треба розвивати і багато працювати, а Соня на це наразі не готова.

Як зараз виглядає донька Ані Лорак
Як зараз виглядає донька Ані Лорак

Варто відзначити, що Софія дійсно гарно співає і є дуже харизматичною і артистичною. Дівчинка неодноразово виходила з мамою на велику сцену і демонструвала свій вокал. Соня не боїться ні публіки, ні камер, ні уваги у свій бік.

Цікаво, що ще 2 роки назад донька Лорак активно вела свій Інстаграм-блог, де регулярно публікувала свіжі фото і записувала різні відео. Та дівчинку дуже критикували у Мережі, зокрема через те, що вона дозволяла собі лаятися у відео. В результаті Лорак заборонила дочці вести соціальні Мережі.

Схожі статті

Цей сніданок раз на тиждень готую обов’язково: тортилья з консервованою рибою + салат з грибами — на додачу

Девіз цього сніданку: "Максимально швидко, максимально смачно!" Пропонуємо вам дуже смачний рецепт зі звичайних продуктів для того, щоб зарядити свій організм енергією зранку й на весь день.

300 г м’ясного фаршу + лаваш: апетитні рулетики на сніданок, обід чи вечерю. Готую лише так, бо дуже смачно

Смачні рулетики з лаваша та м'яса дуже просто приготувати вдома. А для начинки можна взяти не лише м'ясний фарш, але й будь-які улюблені продукти.

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".