Єдина донька Андрія Доманського від Лідії Таран пішла в батька: побачите фото і будете вражені

Зірка ТСН Лідія Таран ніколи офіційно не була заміжньою, та це не завадило їй стати мамою. Єдиній дочці телеведучої зараз 15 років. Дівчинка виросла копією свого батька-шоумена.

45-річна українська телеведуча Лідія Таран ніколи не була офіційно одруженою. Та були в її житті одні серйозні стосунки, від яких у неї народилася донечка. Так, Лідія Таран кілька років жила у цивільному шлюбі зі своїм колегою по сцені шоуменом і телеведучим Андрієм Доманським. Цікаво, що заради Таран Доманський покинув свою першу дружину, від якої має двох дітей. Та з Таран він обійшовся точно так само. Коли їхній спільній донечці Василині було 2 роки, чоловік покинув Лідію і пішов до іншої жінки.

Стало известно, где за границей живут Лидия Таран и ее дочь от Доманского
Як зараз виглядає позашлюбна донька Лідії Таран

Зараз дочці Таран від Доманського 15 років. Василина виросла копією свого зіркового батька, але зростом і типом фігури вона вдалася у маму.

Лідія Таран з дочкою переїхала у Францію
Як зараз виглядає позашлюбна донька Лідії Таран

Варто відзначити, що Василина добре спілкується зі своїм батьком. Андрій Доманський бере не тільки фінансову участь у вихованні доньки, а й намагається приділяти їй батьківську увагу.

Та вже більше року батько та донька не бачилися, адже зараз Василина живе у Франції. Так, після початку повномасштабної війни в Україні Лідія Таран разом з донькою вимушено емігрували у Францію. Мамі та доньці довелося призвичаюватися до життя в новій країні і вивчати мову. Так, Василина стала навчатися у місцевій школі. Лідія Таран вирішила теж не гаяти час даремно і стала студенткою французького університету. Телеведуча зізнається, їй дуже важко дається навчання на мові, яку вона ще не досконало знає. Та місцеві викладачі підтримують українську телеведучу і приділяють їй особливу увагу. Лідія запевняє, 15-річній дочці було набагато легше освоїтися у новій країні та у французькій школі ніж їй. Василина вже встигла завести нових друзів і освоїлася на новому місці.

Дочь Лидии Таран от Доманского повзрослела и стала точной копией отца
Як зараз виглядає позашлюбна донька Лідії Таран

До слова, Лідія Таран у Франції продовжує працювати у команді ТСН, як спецкореспондент. Крім того, телеведуча регулярно бере участь у місцевих заходах, де розповідає про війну в Україні.

Варто відзначити, що Таран не назавжди емігрувала до Франції. Жінка запевняє, що повернеться в Україну, як тільки тут буде безпечно і спокійно.

Схожі статті

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!