“Квартальна” дружина Зеленського Олена Кравець показала свого єдиного сина в селі: з таксою і в кроксах (ФОТО)

Відома українська актриса Олена Кравець замилувала фанатів кумедною фотографією свого єдиного сина. Знаменитість відвезла дитину до села та показала, як той проводить там час

Відома українська актриса та головна зірка “Кварталу 95” в минулому Олена Кравець сьогодні почала абсолютно “сольну” діяльність. Зірка залишила команду гумористів, з якими так довго працювала й почала вести власне шоу на телеканалі “Дім”. Втім, дещо в житті артистки залишається незмінним – разом зі своїм коханим чоловіком вона виховує двох молодших дітей.

На своїй особистій сторінці знаменитість часто показує цікаві фотографії та ділиться останніми новинами. Втім, артистка не так часто ділиться з шанувальниками сімейними кадрами. Нещодавно Олена Кравець вирішила показати, як сьогодні виглядають її діти. Актриса поїхала з сином і донькою до села та показала справжній український відпочинок.

Відома українська актриса Олена Кравець замилувала ніжними фотографіями дітлахів з села
Відома українська актриса Олена Кравець замилувала ніжними фотографіями дітлахів з села
Олена Кравець показала фотографії своїх дітей з села, куди поїхала з ними відпочивати
Олена Кравець показала фотографії своїх дітей з села, куди поїхала з ними відпочивати

Знаменитість не просто показала затишні та атмосферні фотографії своїх дітей, але й залишила чудовий опис до нової публікації. Олена Кравець прокоментувала кадри, зазначивши, що вихідні в селі – це дуже “по-дитячому”. Крім того, зізналась актриса, вона дуже сумує за відчуттям безтурботності, яке супроводжує людину в селі.

“Зловила себе на думці, що сумую за цим станом безтурботності та відчуттям затишного якогось хаосу, чогось “неприбраного”. Поїхали б зараз у село на вихідні чи відпустку – як у дитинстві, – якби була можливість? Я – точно!” – поділилась думками відома українська актриса Олена Кравець.

Відома актриса й ведуча Олена Кравець показала свого єдиного сина від коханого чоловіка в селі
Відома актриса й ведуча Олена Кравець показала свого єдиного сина від коханого чоловіка в селі

У коментарях до нової публікації відомої української актриси Олени Кравець користувачі мережі, шанувальники та друзі знаменитості залишили чимало теплих слів. Так, коментатори зауважили, що дітлахи помітно виросли. До того ж фанати Кравець поділились своїми думками щодо перебування в селі – хоча там і багато роботи, насправді за межами міста всі й завжди відпочивають душею.

Популярне

Схожі статті

Ці хрустяшки розлітаються, як насіння. Не встигаю готувати, а вже просять ще: цукрове печиво на кефірі

Печиво - це чудовий і простий десерт для будь-якого віку і будь-якої ситуації. Сьогодні ми підготували рецепт рум'яного цукрового печива, яке підійде як на стіл, так і в дорогу або з собою на роботу.

Все склали у каструлю і забули на 1,5 години: цікавий рецепт смачної і ситної вечері для лінивих

Якщо ви не маєте багато часу на приготування їжі, а сім'ю нагодувати треба, цей рецепт для вас. Картопля тушкована з овочами і м'ясом готується просто, а виходить дуже смачною.

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.