Так соромно, що намагається змінитись до невпізнання: невістка Оксани Марченко перефарбувалась у білявку

Скандально відома телеведуча Оксана Марченко виховала сина від першого шлюбу. Невістка знаменитості показалась в оновленому амплуа та здивувала змінами в зовнішності

Горезвісна телеведуча Оксана Марченко має двох дітей від різних чоловіків. Старшого сина знаменитість народила від свого найпершого чоловіка Юрія Коржа. З ним вона познайомилась ще на початку 1990-х років на роботі. Між колегами швидко зародились почуття, що вилились у союз та народження спільної дитини. Заради шлюбу Марченко взяла павзу у своїй діяльності.

Син у новоспеченій родині з’явився лише через 5 років. Тоді Оксана Марченко зайнялась вихованням первістка та підтримання домашнього комфорту й затишку.

Як виглядає сьогодні єдиний син скандально відомої ведучої Оксани Марченко
Як виглядає сьогодні єдиний син скандально відомої ведучої Оксани Марченко

З біологічним батьком свого старшого сина Оксана Марченко жила недовго. Коли хлопчику було два роки, його мама познайомилась зі своїм майбутнім другим чоловіком, Віктором Медведчуком. Невдовзі вона подала на розлучення та закрутила роман із бізнесменом. Богдана Марченка горезвісний Медведчук виховував, як рідного.

Нині йому 26 років, він щасливо одружений зі своєю обраницею та виховує разом із нею спільного сина. Катерина Марченко, невістка скандальної ведучої, час від часу ділиться на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм фотографіями. Зіркова дружина працює моделлю та часто бере участь у фотосесіях і показує їхні результати. Втім, дівчина небагатослівна, тому публікує свої фото без коментарів.

Невістка Оксани Марченко кардинально змінила імідж і перефарбувала волосся в темний колір
Невістка Оксани Марченко кардинально змінила імідж і перефарбувала волосся в темний колір

Можна припустити, що зіркова родина останнім часом взагалі не хоче з’являтись на публіці. В чому справжня причина, достеменно невідомо, втім одним із припущень можна справедливо вважати скандали, пов’язані з їхньою незаконно діяльністю в Україні та підтримкою російського режиму.

Популярне

Схожі статті

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.