Натуральна вікова краса: 66-річна Наталія Сумська показала себе без макіяжу і вразила публіку – розкішна жінка

Наталія Сумська – відома українська акторка театру і кіно, яку обожнюють мільйони українців. Жінці вже давно за 60 та її досі вважають однією з найкрасивіших артисток України.

На відміну від своєї молодшої сестри Ольги Наталія Сумська не веде соціальні Мережі, не публікує свої фото в Інтернеті та майже нічого не розповідає про своє особисте життя в інтерв’ю. Жінка настільки не любить зайвої публічності, що навіть посварилася з цього приводу зі своєю сестрою Ольгою. Так, в одному з інтерв’ю Наталія розповіла, що не розумію сестру, яка буквально кожен свій крок показує в Інстаграм-блозі.

Ольга Сумська пригадала часи, коли ще не конфліктувала з сестрою Наталією і показала фото
66-річна Наталія Сумська показала себе без макіяжу і вразила публіку

Втім, нещодавно в Мережі з’явилося фото з кінопоказу благодійного проєкту на підримку українських дітей. Представляли фільм “Сторожова застава”, де Сумська не лише зіграла головну роль, а й стала одним зі сценаристів.

На одному зі знімків Наталія Сумська зверталася до глядачів зі сцени. Акторка була одягнена у красиву вишиванку, яку доповнила традиційним напистом. Волосся Наталія заплела у косу. Цікаво, що акторка вийшла на сцену без грама макіяжа. Та при цьому вона виглядала неймовірно привабливою, продемонструвавши свою зрілу красу.

66-летняя Наталья Сумская удивила внешностью без макияжа
66-річна Наталія Сумська показала себе без макіяжу і вразила публіку

Звісно, Наталія Сумська вже не така свіжа і молода, як раніше. Її шкіра втратила пружність і з’явилися перші зморшки. Та виглядає акторка точно молодше свого реального віку.

Це відмітили і користувачі Мережі. Фолловери буквально засипали акторку компліментами в коментарях.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Українська красуня”;
  • “Гарна, талановита та щира!”;
  • “Дуже гарна пані”;
  • “Ви гарна Жінка і Актриса!”;
  • “Завжди захоплювалася і захоплююся цією надзвичайною акторкою, жінкою вишуканої природної краси і розуму,душевної доброти!”;
  • “Надзвичайна природна краса! Вишуканість, елегантність, чарівність у гармонійному поєднанні з глибокою внутрішньою красою душі!”.

Варто відзначити, що Наталія Сумська ніколи не намагалися молодитися. Жінка завжди одягається по віку і рідко фарбується. Вона приймає свій вік і не соромиться тих змін, які з нею відбуваються.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.