Тіна Кароль показалася на “постільному” селфі: без косметики і одягу розбурхала уяву Дана Балана

Відома українська співачка Тіна Кароль регулярно дивує публіку новими фото. На цей раз артистка показалася на селфі в ліжку, позуючи без макіяжу під ковдрою.

Тіна Кароль активно веде сторінку в Інстаграм-блозі та в Телеграмі. Вона завжди вміла дивувати публіку своїми фотосесіями. Здебільшого це були кадри з професійних фотосесій, а на цей раз артистка не на жарт розбурхала фанатів, показавши “постільне” селфі.

На цьому знімку Тіна Кароль позувала без макіяжу та піжами, просто накрившись ковдрою. Розпатлане волосся надає фотографії особливого шарму. Також можна роздивитись, який манікюр робить Тіна Кароль – довгі нігті ніжного молочного кольору з розовинкою без дизайну, простий однотон.

Тіна Кароль показалася на постільному селфі: без косметики і одягу
Тіна Кароль показалася на постільному селфі: без косметики і одягу

Співачка має неймовірне почуття стилю і негласно зоветься іконою стилю в українському шоу-бізнесі. При цьому, щоб добре виглядати, їй не потрібен фотошоп і кілограми косметики, а нещодавно на обкладинці модного журналі вона взагалі постала натуральною з віковими зморшками біля очей і навислими повіками.

Шанувальники оцінили, що поп-діва не приховує реальне обличчя за фільтрами і макіяжем, відмітивши, як молодо і гарно вона виглядає. З кожним роком все гарніше і безсумнівно не має відбою від залицяльників.

Нагадаємо, Тіна Кароль в 2013 році стала вдовою, поховавши свого чоловіка Євгена Огіра. Після цього вона довгий час залишалась самотньою, поки не поповзли чутки про її роман з молдавським артистом Даном Баланом. Доля їх звела на шоу “Голос країни”. На очах у телеглядачів розгортався зірковий роман, який не залишив байдужих.

Тіна Кароль показалася на постільному селфі: без косметики і одягу
Тіна Кароль показалася на постільному селфі: без косметики і одягу

Тим не менш, поки фанати любувались парою, зірки жодного разу не підтверджували своїх стосунків. Але нещодавно Тіна Кароль давала концерт в Молдові, де зустрілась з мамою Дана Балана Людмилою і назвала його найкращим чоловіком.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.