Соня впала далеко від “яблуні” Софії Ротару: легендарна артистка показала, як нині виглядає її єдина онучка

Відома українська співачка у шлюбі зі своїм покійним чоловіком стала мамою сина Руслана. Зірковий нащадок подарував своїм батькам двох онуків, які нині живуть за кордоном

Софія Ротару, легендарна українська співачка, все життя кохала та перебувала у шлюбі з одним чоловіком. Анатолій Євдокименко став для знаменитості любов’ю всього її життя. Разом вони досягли неабияких вершин в кар’єрі, побудували міцну родину та виростили спільного сина Руслана. Він подарував своїм батькам двох онуків, названих на честь зіркових родичів – Анатолій і Софія. Нині вони вже дорослі та мешкають далеко від рідного дому.

Соня Євдокименко будує власну кар’єру моделі та мешкає у Нью-Йорку. В житті дівчини все складається найкращим чином. Вона перебуває у стосунках із коханим бойфрендом, а її ім’я вже знають у модельних колах. Соня веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Час від часу вона ділиться з підписниками фото та останніми новинами зі свого життя. Втім, нещодавно свою онучку показала Софія Ротару.

Софія Ротару опублікувала свіжий знімок онучки Соні Євдокименко та привітала її зі святом
Софія Ротару опублікувала свіжий знімок онучки Соні Євдокименко та привітала її зі святом

У своєму блозі в Інстаграмі Софія Ротару розмістила свіжу фотографію, на якій її онучка зображена в білій сукні в чорний горошок. Волосся дівчини розпущене та спадає хвилями на її плечі, а дивиться Соня кудись вдалечінь, загадково усміхаючись. Свій стильний образ дівчина доповнила золотими масивними сережками.

Софія Ротару показала шанувальникам фотографію онучки не просто так. Днями дівчині виповнилось 22 роки. Зіркова бабуся вирішила таким чином привітати Соню зі святом. Відома артистка обмежилась лаконічним підписом “З днем народження”. Можна припустити, що більше побажань Соня Євдокименко почула від своєї бабусі в особистому дзвінку.

Українська співачка Софія Ротару показала свою онучку Соню Євдокименко
Українська співачка Софія Ротару показала свою онучку Соню Євдокименко

Слід зазначити, що Соня й дійсно впала далеко від “яблуні” Ротару. Дівчина зовнішньо зовсім несхожа на свою зіркову бабусю. Світле волосся, блакитні очі та загальні риси зовнішності роблять її точнісінькою копією своєї мами.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.