Золота “змія” та бюстьє класичного червоного: Огнєвіч показала пристрасть без Задворного у новій фотосесії

Відома українська співачка зачарувала несподіваним образом, в якому з'явилась у новій фотосесії. Знаменитість одягла стильний костюм яскравого кольору та незвичайні прикраси

Злата Огнєвіч, відома українська співачка, нині продовжує активну професійну діяльність. Знаменитість створює нові проєкти, записує свіжі пісні та постійно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Однією зі складових творчої діяльності артистки є постійні фотосесії. Результатами яскравих знімань зірка постійно ділиться на своїй сторінці.

Так, наприклад, нещодавно відома українська співачка знялась у пристрасному фотосеті, для якого обрала неймовірний образ. Знаменитість одягла стильний костюм, який нині є чи не найголовнішим трендом. Крім того, доповнила свій наряд артистка масивними прикрасами золотого кольору. Костюм класичного червоного кольору чудово пасував до золотих прикрас.

Українська співачка Злата Огнєвіч показалась у стильному образі в новій фотосесії
Українська співачка Злата Огнєвіч показалась у стильному образі в новій фотосесії

На своїй сторінці в Інстаграмі знаменитість розмістила нову публікацію, в якій показала результати недавньої фотосесії. Відома українська співачка позувала у водночас простому, але дуже елегантному вбранні. Знаменитість обрала для знімання червоний костюм стильного крою та яскраві аксесуари. Волосся Злата Огнєвіч вирішила залишити у невеликому хаосі. Легкі кучері м’яко спадали на плечі артистки.

Вдало доповнив цей образ мінімальний макіяж знаменитості. Злата Огнєвіч акуратно підкреслила брови та нанесла легкі тіні на повіки. Зірка вирішила не підкреслювати губи яскравою помадою, натомість вона обрала матовий олівець нюдового кольору. Загалом образ артистки вийшов доволі ненав’язливим, але вишуканим і дуже стильним.

Злата Огнєвіч на своїй сторінці показала свіжі фотографії з нової фотосесії
Злата Огнєвіч на своїй сторінці показала свіжі фотографії з нової фотосесії
Співачка Злата Огнєвіч поділилась новими фотографіями у стильному вбранні
Співачка Злата Огнєвіч поділилась новими фотографіями у стильному вбранні

В описі до нової публікації знаменитість зауважила, що у Львові вона встигла познайомитись з класною командою. Злата Огнєвіч зізналась, що її надихають творчі та креативні люди. Зірка розповіла, що зустрічає їх доволі часто, саме тому вона так любить свою професію.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.