“Не так зручно, як на Укрзалізниці” – Колишня ВІАГра Міша Романова прилетіла у Київ на космічному кораблі

Українська співачка, колишня солістка гурту ВІАГра Міша Романова на особистій сторінці в Інстаграм поділилася цікавими деталями приїзду в Київ.

Міша Романова вирішила заінтригувати своїх підписників, опублікувавши фото з неймовірно красивим букетом квітів округлої форми. При цьому свою світлину підписала:

“Це я вчора прилетіла у Київ, на космічному кораблі”, зізнавшись, що політ був не надто комфортним. “Не так було зручно, як на Укрзалізниці, бо затекла спина. Але зустріли гарно”

– пожартувала співачка.

Міша Романова показала свій букет квітів
Міша Романова показала свій букет квітів

Підписники оцінили жарт, засипавши Романову компліментами, а один з фанатів навіть спитав контакти перевізника. На що артистка з гумором відповіла, що відправила йому в особисті повідомлення контакти NASA, додавши, що це задоволення не з дешевих.

“NASA, кинула у лічку. Але треба писати, бо дорогий роумінг”

– поділилася Міша. Жодних подробиць від кого такий розкішний подарунок зірка не розкрила.

Нагадаємо, що в жовтні минулого року Міша поділилася новиною, що знаходиться у стосунках з чоловіком, імені якого не розкривала, апелюючи це тим, що “щастя любить тишу”. Ходили чутки, що мова іде про сина відомого кінопродюсера Олександра Роднянського Алекса Роднянського, який за сумісництвом є ще й головним економічним радником президента України Володимира Зеленського. Нещодавно ведучий та блогер Слава Дьомін таки підтвердив ці чутки. Раніше Міша Романова поділилася, що На Новий рік коханий подарував їй дуже дорогу каблучку, проте пропозиції руки і серця не прозвучало. Зараз співачка живе на дві країни – Україну та Німеччину. Проте запевняє, що їхньому коханню це не завада, і кохання на відстані таки існує, якщо воно справжнє.

Міша Романова з коханим
Міша Романова з коханим

Схожі статті

“Перебиває та рветься до мене в кадр”: Наталія Мосейчук показала Філімона, який заважає їй проводити ефіри

Нещодавно у соцмережах, у відео про закулісся знімань, у кадрі разом з Наталею вперше з'явився Філімон, котрий досить жваво намагався перебити ведучу.

Пристосувалася солити скумбрію в пакеті: смачніше, ніж у розсолі, і посуд не потрібний. Геніально просто

Замість скумбрії таким же чином у пакеті можна засолити оселедець. Якщо немає бажання використовувати спеції, достатньо буде лише однієї солі. Виходить дуже жирно та смачно.

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.