“Який котик”: Надя Дорофєєва показала Кацуріна у своєму ліжку – зайняв місце Дантеса (Фото)

Українська артистка Надя Дорофєєва показала свого бойфренда Михайла Кацуріна у свому ліжку. По вуха закохана співачка милувалася коханим, поки він спав.

Особисте життя Наді Дорофєєвої вже більше року активно обговорюється в Мережі. Довгий час співачка не давала інтерв’ю на тему особистого життя та не публікувала спільні фото з новим коханим у Мережі. Все через те, що співачку активно хейтили, через те, що вона зрадила колишньому чоловіку Дантесу з його другом та розбила чужу сім’ю.

Та в якийсь момент Надя вирішила припинити соромитись своїх вчинків та почала активно транслювати свої стосунки у Мережі. Співачка навіть записала пісню з новим коханим, в якій йдеться про те, що їй не соромно і байдуже на чужу думку, адже вона обрала кохання.

Кацурін показав палкі поцілунки з Дорофєєвою
Надя Дорофєєва показала Кацуріна у своєму ліжку

Зараз Дорофєєва регулярно публікує романтичні знімки з Кацуріним у своєму блозі в Інстаграм та показує, як вони проводять час разом.

Нещодавно у своїх Інстаграм-сторіс Дорофєєва оприлюднила фото свого коханого у її ліжку. Михайло Кацурін у сорочці та картузі спокійно спав.

Надя Дорофєєва показала Кацуріна у своєму ліжку
Надя Дорофєєва показала Кацуріна у своєму ліжку

Який котик

, – підписала знімок Надя.

Варто відзначити, що після розлучення З Дантесом Дорофєєва з’їхала з їхнього сімейного будинку. Колишнє подружжя вирішили продати спільний дім і розділити кошти навпіл. Зараз співачка орендує квартиру з новим коханим у самому центрі столиці.

До слова, колишній чоловік Дорофєєвої Дантес зараз будує стосунки з колишньою дружиною Михайла Кацуріна Дашею. Тобто в результаті вийшло, що 2 подружжя просто обмінялися партнерами. Та незважаючи на всю іронію того, що трапилося, колишні подружжя мають образу один на одного та не підтримують дружні стосунки. В одному з інтерв’ю Дантес зізнався, що не знає, коли у його екс-дружини та колишнього друга почався роман. Та Володимир підозрює, що це було тоді, коли вони з Надьою були ще у шлюбі. За словами співака, ще за рік до розлучення у них почалися проблеми у стосунках, сварки та непорозуміння. Тому він залишився не тільки без дружини, а ще й без кращого друга.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.