“Не будь жмотом – дай людині другий шанс”: дружина Валерія Меладзе Альбіна Джанабаєва здивувала публіку заявою

Російська співачка і колишня ВІАГра Альбіна Джанабаєва опублікувала неоднозначну цитату з відомого серіалу, чим викликала стурбованість прихильників.

На своїй сторінці в Інстаграм співачка опублікувала фотографію, підписавши її: “Не будь жмотом — дай людині другий шанс. Не будь ідіотом — ніколи не давай третій”, — Доктор Хаус.

Прихильники артистки відразу привітали її з поверненням після довгого затишшя, адже кілька місяців співачка не давала про себе чути в Інстаграм. Фанати засипали зірку компліментами, відзначивши її стильний лук. Дехто розхвилювався і запитував “що сталося?”, ймовірно, маючи на увазі можливі проблеми у сімейних стосунках з чоловіком Валерієм Меладзе. Також підписники почали розмірковувати над її цитатою.

“Деяким і другий шанс давати не варто”

– відзначили фани. А хтось поділився негативним досвідом зради і другого шансу для чоловіка:

“Після зради близької людини я, звісно, пробачила його, був перший, і сподіваюсь останній той раз… Проте все життя живу, і пам’ятаю про це, і того кохання до нього не стало, воно просто пішло!”

Альбіна Джанабаєва
Сторінка Альбіни Джанабаєвої

Нагадаємо, раніше стало відомо, що двох своїх синів 2004 і 2014 років народження співачка народила від Валерія Меладзе, проте довгі роки старанно це приховувала. 2014 року Меладзе офіційно розлучився з дружиною Іриною, і, якщо вірити таблоїдам, в цьому ж році одружився з Альбіною Джанабаєвою. У 2021 році в пари народилася третя дитина – дочка Агата, яку вони вже не приховували від публіки та активно розповідали про труднощі пізнього материнства. Зараз зіркові батьки час від часу радують прихильників свіжими фотографіями своїх трьох дітей. За даними ЗМІ, зараз сім’я живе в Італії, де в них є своя нерухомість.

Схожі статті

Пристосувалася солити скумбрію в пакеті: смачніше, ніж у розсолі, і посуд не потрібний. Геніально просто

Замість скумбрії таким же чином у пакеті можна засолити оселедець. Якщо немає бажання використовувати спеції, достатньо буде лише однієї солі. Виходить дуже жирно та смачно.

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.

На замітку господиням! Випросила у кондитера рецепт ідеального бісквіта для тортів: тісто ніжне та повітряне

Секрет розкішного торта чи іншого десерту — ідеально пухкий бісквіт. З нашим рецептом бісквіт буде виходити з першого разу і не потрібно пробувати десятки рецептів. Спробуйте та переконайтеся.