Alyosha показала 2-річну донечку від Тараса Тополі, яка вже рік не бачила батька: маленька принцеса (Фото)

Відома українська співачка Alyosha 1 червня, в День захисту дітей, оприлюднила фото своєї 2-річної доньки від Тараса Тополі. Маленька Марійка росте на очах.

Тараса Тополю і співачку Alyoshу називають однією з найміцніших пар в українському шоу-бізнесі. Вони одружилися у 2013 році і вже тричі підкріпили своє кохання народженням дітей. Так, зіркове подружжя мають 10-річного сина Романа, 8-річного сина Марка та 2-річну донечку Марійку.

Тарас Тополя та Alyosha виховують двох спільних синів та молодшу донечку
Тарас Тополя та Alyosha виховують двох спільних синів та молодшу донечку

Після одруження з Тарасом Тополею Alyosha поставила свою співочу кар’єру на паузу і всю себе присвятила материнству та сім’ї. Не зважаючи на те, що вже 10 років співачка не випускає нових пісень та не дає концерти, їй вдалося зберегти свою аудиторію та своїх прихильників. Так, за життям співачки в Інстаграм спостерігають понад 400 тисяч фоловерів. У своєму блозі співачка показує моменти з особистого життя і ділиться свіжими фото та відео.

Так, 1 червня Alyosha привітала українців з Днем захисту дітей і опублікувала фото своєї 2-річної донечки. На знімку маленька Марійка лежала на підлозі і тримала у руці дитячу книгу про війну. Книга під назвою “Яблука війни” створена для того, щоб пояснити маленьким українцям, що відбувається навколо і зменшити негативний вплив на чутливу дитячу психіку.

У підписі до знімку Alyosha висловилася про права дітей та поміркувала про те, як правильно виховувати нове покоління. Так, співачка підкреслила, що всі діти мають право на гідне життя без насильства і щасливе дитинство у люблячій сім’ї.

До слова, Alyosha з трьома дітьми після 24 лютого живуть в США. Там проживає мама Тараса Тополі, тож після початку війни в Україні жінка прихистила в себе невістку з онуками. Співачка зізнається, що більше ніж за рік життя в США звикла до країни і місцевого життя. Та більше всього на світі Alyosha мріє повернутися додому, в Україну і жити своє звичне життя поряд з чоловіком.

Зіркове подружжя вирішили не наражати своїх маленьких дітей на небезпеку і залишатися жити в США до закінчення війни в Україні.

Схожі статті

З цим тістом тонкі млинці виходять смачні та ніколи не порвуться: всі, хто пробував тепер випрошують рецепт

Приготувати тонкі та ароматні млинці інколи може здаватися завданням із зірочкою. Проте завдяки правильному підбору інгредієнтів та техніці, смаження млинців можна перетворити у приємну справу.

Чомусь майже ніхто так не готує гречку, а дарма: вдвічі смачніше, ніж всі звикли. Моя вдала імпровізація

Гречка має дуже своєрідний насичений смак і ця крупа "самостійна", але це не значить, що з нею не можна експериментувати. Цей рецепт саме на такий випадок.

Подружка приїхала з Грузії і навчила, як зробити хачапурі за 5 хвилин: без замішування тіста. Вже на досвіді

Приготувати хачапурі можна у найкоротші терміни, якщо взяти листкове тісто та сир сулугуні. Виходить справжня смакота, від якої неможливо відірватися. За 5 хвилин підготуєте, за 15 спечеться.