Раніше виглядав старшим, ніж зараз: Цибульська показала початок стосунків з чоловіком, якого ховала 20 років

Відома українська співачка довгий час приховувала свого чоловіка. Нещодавно зірка вперше показала коханого, а тепер вирішила пригадати, як починались їхні стосунки

Оля Цибульська, відома українська співачка, давно почала будувати успішну кар’єру. Знаменитість завдяки своїй важкій праці та безумовному таланту зуміла досягти серйозних вершин. Сьогодні артистка є однією з найпопулярніших співачок та продовжує активну професійну діяльність. Втім, все чудово у знаменитості склалось не лише на професійному фронті, але й в особистому житті.

Цибульська понад 20 років перебуває у стосунках зі своїм коханим чоловіком, з яким виховує спільного сина. Шанувальники відомої української співачки лише нещодавно дізнались про те, з ким перебуває у шлюбі їхній кумир. Річ у тім, що Оля Цибульська довго воліла не розголошувати інформацію про те, хто її чоловік. Втім, після початку повномасштабної війни артистка вирішила, що хоче бути зі своєю авдиторією відвертішою. Тепер зірка вирішила показати фотографії з часів початку стосунків з чоловіком.

Оля Цибульська показала, як вони з чоловіком виглядали на початку їхніх стосунків
Оля Цибульська показала, як вони з чоловіком виглядали на початку їхніх стосунків

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм Оля Цибульська показала архівні фотографії. Знаменитість жартома зазначила, що шанувальники самі напросились. Крім того, українська артистка не оминула увагою той факт, що час летить дуже швидко – так швидко, що навіть не встигаєш помітити.

На опублікованих фотографіях видно, якими були Оля Цибульська та її чоловік Сергій понад 20 років тому. Тоді зіркова пара лише починала свою сімейну подорож, а також робила перші кроки в кар’єрі. Знаменита українська співачка та її чоловік виглядають на кадрах дуже щасливими.

Оля Цибульська замилувала фотографіями зі своїм чоловіком 20-річної давнини
Оля Цибульська замилувала фотографіями зі своїм чоловіком 20-річної давнини

Нагадаємо, що раніше публіка підозрювала відому українську співачку Олю Цибульську в стосунках з Михайлом Хомою, Дзідзьо. Зірковий дует був і є дуже близькими друзями, а також доволі часто проводили час разом. Втім, пізніше з’ясувалось, що любить артистка іншого чоловіка.

Схожі статті

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.